طرز تهیه کیک مالاگا ساده و خوشمزه

طرز تهیه کیک مالاگا ساده و خوشمزه

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز آموزش کیک مالاگا رو داریم. این کیک یکی از آسون ترین کیک هایی هست که میتونید در کمترین زمان درست کنید.با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه کیک مالاگا

مواد لازم برای 4 نفر

تخم‌مرغ 2 عدد

شکر 1 استکان

وانیل 1 قاشق چایخوری

روغن مایع 1 استکان

شیر نصف استکان

آرد 1/5 استکان

بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

شیر 2 لیوان

شکر 3 قاشق غذاخوری

آرد 2 قاشق غذاخوری

نشاسته 1 قاشق غذاخوری

کره 1 قاشق مرباخوری

خامه 50 گرم

موز به مقدار لازم

خامه 150 گرم

شکلات 150 گرم تلخ یا شیرین


مرحله اول

در مرحله اول دو عدد تخم مرغ را داخل ظرفی بشکنید بعد به آن یک قاشق چای خوری وانیل و یک استکان شکر را اضافه کنید حالا با همزن برقی اونها رو خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه و حتما در اواسط هم زدن ظرف رو دورگیری کنید.


مرحله دوم

بعد از اینکه مواد خوب که رنگ و کشدار شد یک استکان روغن و نصف استکان شیر را به ترتیب و جدا به آن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن انها رو هم بزنید. حالا آرد پودر کاکائو و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و اون رو سه بار الک کنید.


مرحله سوم

در طی چند مرحله به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب بشن.حالا داخل قالب مورد نظرتون رو با کره چرب کنید و مواد رو به طور یکسان داخل قالب بریزید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار بدید تا بپزه.


مرحله چهارم

در این فاصله کرم کیک را درست کنید ابتدا دو لیوان شیر را به همراه سه قاشق غذاخوری شکر و دو قاشق غذاخوری آرد و یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت داخل یک ظرف بریزید و آنها را با هم خوب مخلوط کنید


مرحله پنجم

وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدن آنها روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا به غلظت برسه سپس حرارت را خاموش کنید و کره و خامه رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب بشن.


مرحله ششم

حالا کیک را از داخل فر بیرون بیارید و اجازه بدید تا خنک بشه وقتی کیک خانگی شد آن را از داخل قالب بیرون بیارید و چند قاشق شیر رو روی کیک پخش کنید سپس کرم کیک رو روی اون بریزید بعد موز ها را پوست بگیرید و آن را به قطعات کوچکتر خرد کنید و روی کیک بچینید.


مرحله هفتم

حالا خامه را روی حرارت ملایم گرم کنید بعد به اون شکلات تخته ای رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا وقتی که شکلات آب بشه و شکلات و خامه با هم مخلوط بشن سپس شکلات روی کیک بریزید و بعد کیک رو داخل یخچال قرار بدید تا مواد به خورد هم برن ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.