طرز تهیه کیک موکا خانگی بدون فر به روش کافی شاپی
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک موکا رو آوردیم که میتونید اون رو داخل قابلمه و بدون فر به راحتی درست کنید . این کیک خوشمزه طعمی فوق العاده داره و یک گزینه عالی برای دورهمی هاست ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک موکا بدون فر
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ آرد 2 و 1/3 پیمانه
⫸ تخم مرغ 5 عدد
⫸ شیر 1/2 پیمانه
⫸ شکر 1 و 1/3 پیمانه
⫸ روغن مایع 2/3 پیمانه
⫸ وانیل 2/3 قاشق چایخوری
⫸ پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
⫸ پودر نسکافه 2 قاشق غذاخوری
⫸ آب گرم 1/2 پیمانه
⫸ نمک 1/4 قاشق چایخوری
⫸ بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک موکا شکلاتی با گاناش
مرحله اول
ابتدا ۵ عدد تخم مرغ رو بشکنید و زرده و سفیده آن را جدا کنید ، به زرده تخم مرغ ۲/۳ قاشق چایخوری وانیل و ۱ و ۱/۳ پیمانه شکر رو اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار بشه.
مرحله دوم
۲/۳ پیمانه روغن و ۱/۲ پیمانه شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد آنهارو هم بزنید . ۲ قاشق غذاخوری پودر نسکافه رو داخل یک لیوان بریزید سپس به آن مقداری آب جوش اضافه کنید و اونهارو خوب باهم مخلوط کنید و اون رو به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم
آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و نمک رو داخل یک ظرف بریزید و اونهارو باهم مخلوط کنید و بعد این مخلوط رو ۳ بار الک کنید بعد کم کم به مواد کیک اضافه کنید و در حد مخلوط شدن و آروم و در یک جهت اونهارو هم بزنید.
مرحله چهارم
سفیده تخم مرغ رو با دور تند همزن هم بزنید تا وقتی که سفیده کاملا سفت و سفید بشه ( وقتی که ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزه ) طی دو مرحله اون رو به مواد کیک اضافه کنید و آروم و به صورت دورانی اون رو هم بزنید.
مرحله پنجم
قابلمه مورد نظرتون رو چرب کنید و بعد کمی آرد پاشی کنید سپس مواد کیک رو داخل قابلمه بریزید ، یک عدد شعله پخش کن روی حرارت قرار بدید تا گرم بشه ؛ وقتی که گرم شد قابلمه رو روی اون قرار بدید و در قابلمه رو به همراه دم کنی بزارید سپس به کیک ۵۰ دقیقه اجازه بدید تا بپزه ؛ نوش جان