طرز تهیه کیک صبحانه موز و گردو بدون شیر
سلام به مخاطبین محترم سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک خوشمزه مخصوص صبحانه رو آوردیم که بسیار مقویه و یک گزینه عالی برای صبحانه و دورهمی های عصرانه شماست . آموزش امروز طرز تهیه کیک صبحانه موزی با گردو هست ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک صبحانه موز و گردو
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ تخم مرغ 2 عدد
⫸ آرد قنادی 2 لیوان
⫸ موز پوره شده 3 عدد
⫸ روغن 1/2 لیوان
⫸ بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ شکر 2/3 لیوان
⫸ دارچین 1 قاشق چایخوری
⫸ شکلات چیپسی، گردو.کشمش ،به میزان لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک لیمو فرانسوی بدون فر با بافت اسفنجی
مرحله اول
در مرحله اول ۲ عدد تخم مرغ رو داخل یک ظرف بشکنید و به آن نوک قاشق چایخوری وانیل و ۲/۳ لیوان شکر رو اضافه کنید سپس با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه اون رو هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.
مرحله دوم
۲ عدد موز رو پوست بگیرید و داخل یک ظرف بریزید و با چنگال اونهارو خوب پوره کنید سپس به همراه ۱/۲ لیوان روغن و یک قاشق چایخوری دارچین به تخم مرغ اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آنها را هم بزنید.
مرحله سوم
۲ لیوان آرد قنادی رو داخل یک ظرف بریزید بعد به آن ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر رو اضافه کنید و باهم مخلوط کنید سپس این مخلوط رو ۳ بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی اون رو مخلوط کنید.
مرحله چهارم
در نهایت گردو و شکلات چیپسی رو اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید ؛ قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و کمی آرد پاشی کنید بعد مواد کیک رو داخل اون بریزید و یک عدد موز رو پوست بگیرید و به صورت عمودی از وسط برش بزنید و روی مواد کیک بزارید سپس قالب رو داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱ ساعت قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان