طرز تهیه کیک صبحانه موز و گردو بدون شیر

طرز تهیه کیک صبحانه موز و گردو بدون شیرسلام به مخاطبین محترم سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک خوشمزه مخصوص صبحانه رو آوردیم که بسیار مقویه و یک گزینه عالی برای صبحانه  و دورهمی های عصرانه شماست . آموزش امروز طرز تهیه کیک صبحانه موزی با گردو هست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کیک صبحانه موز و گردو

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

تخم مرغ 2 عدد

آرد قنادی 2 لیوان

موز پوره شده 3 عدد

روغن 1/2 لیوان

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری

شکر 2/3 لیوان

دارچین 1 قاشق چایخوری

شکلات چیپسی، گردو.کشمش ،به میزان لازم


مرحله اول

در مرحله اول ۲ عدد تخم مرغ رو داخل یک ظرف بشکنید و به آن نوک قاشق چایخوری وانیل و ۲/۳ لیوان شکر رو اضافه کنید سپس با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه اون رو هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.


مرحله دوم

۲ عدد موز رو پوست بگیرید و داخل یک ظرف بریزید و با چنگال اونهارو خوب پوره کنید سپس به همراه ۱/۲ لیوان روغن و یک قاشق چایخوری دارچین به تخم مرغ اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آنها را هم بزنید.


مرحله سوم

۲ لیوان آرد قنادی رو داخل یک ظرف بریزید بعد به آن ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر رو اضافه کنید و باهم مخلوط کنید سپس این مخلوط رو ۳ بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی اون رو مخلوط کنید.


مرحله چهارم

در نهایت گردو و شکلات چیپسی رو اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید ؛ قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و کمی آرد پاشی کنید بعد مواد کیک رو داخل اون بریزید و یک عدد موز رو پوست بگیرید و به صورت عمودی از وسط برش بزنید و روی مواد کیک بزارید سپس قالب رو داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱ ساعت قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.