طرز تهیه کیک شیفون وانیلی بدون فر با پف زیاد
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون یک کیک خوشمزه رو آوردیم که هم میتونید داخل فر درست کنید هم داخل قابلمه.آموزش امروز طرز تهیه کیک شیفون وانیلی بدون فر هست. یک کیک خوشمزه با بافت فوق العاده اسفنجی.باما همراه باشید
طرز تهیه کیک شیفون وانیلی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ ارد 120 گرم
⫸ شکر 120 گرم
⫸ وانیل 1/4 قاشق چایخوری
⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
⫸ شیر 3 قاشق غذاخوری
⫸ روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
⫸ تخم مرغ 3 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی برای قالب ۱۸ سانتی
مرحله اول
در مرحله اول یک قابلمه بزرگ را روی حرارت قرار بدید بعد داخل قابلمه یک رینگ قرار بدید تا قالب از کف قابلمه فاصله داشته باشه. بعد در قابلمه رو بزارید تا قابلمه به ارومی گرم بشه.
مرحله دوم
حالا کف قالب مورد نظرتون رو کاغذ روغنی بزارید و کنار بگذارید. حالا زرده و سفیده ۳ عدد تخم مرغ را جدا کنید. حالا سفره تخم مرغ را با همزن مخلوط کنید تا شروع به کف کردن کند.
مرحله سوم
حالا به ۱۲۰ گرم آرد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر رو اضافه کنید و با همدیگه مخلوط کنید بعد این مخلوط را سه بار الک کنید و کنار بذارید.
مرحله چهارم
حالا به سفیده تخم مرغ نصفه شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که سفید کاملاً تبدیل به فوم بشه.
مرحله پنجم
حالا زرده تخم مرغ را با یک چهارم قاشق وانیل و بقیه شکر با همزن مخلوط کنید تا وقتی که کرم رنگ و حجیم بشه. حالا به مواد سه قاشق غذاخوری شیر هم دمای محیط و سه قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید و این بار فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله ششم
حالا سفیده تخم مرغ را به همراه آرد در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کنید و با یک لیسک به صورت دورانی و خیلی آروم و اون رو هم بزنید.
مرحله هفتم
حالا مواد رو داخل قالب بریزید و قالب و خیلی سریع داخل قابلمه بذارید و در قابلمه رو بذارید تا گرمای داخل قابلمه خارج نشه بعد از یک ساعت کیکتون آماده است. نوش جان