طرز تهیه کیک شیر داغ با کره و پف زیاد به روش قنادی

طرز تهیه کیک شیر داغ با کره و پف زیاد به روش قنادیسلام به آشپزان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک خوش بافت مخصوص عصر زمستان رو آوردیم که طعم فوق العاده ای داره ، آموزش امروز طرز تهیه کیک شیر داغ هست .
کیک شیر داغ به دلیل وجود شیر داغ و کره در ترکیبات خود بسیار لطیف ، خوش عطر و دارای بافت لطیفی است در این کیک به دلیل استفاده از کره عطر و بوی آن بسیار زیاد و دلنشین است .
پس با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 40 الی 45 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه کیک شیر داغ

مواد لازم برای 5 الی 7 نفر

⫸ تخم مرغ 4 عدد

⫸ شکر 1 پیمانه و 1/4 پیمانه

⫸ شیر 2 پیمانه

 کره 100 گرم

 آرد سفید قنادی 2 پیمانه و 1/4 پیمانه

 بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

 وانیل 1/4 قاشق چایخوری


مرحله اول

برای شروع تخم مرغ ، شکر و وانیل رو داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار بشه بعد شیر و 100 گرم کره را داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که شیر گرم و کره کاملا آب شود .


مرحله دوم

شیر را کم کم به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط کنید و این مخلوط رو 3 بار الک کنید و طی 3 مرحله به مواد اضافه کنید با همزن دستی به صورت دورانی هم بزنید .


مرحله سوم

کف قالب رو چرب کنید بعد کف قالب رو آرد پاشی کنید بعد کیک رو به مدت 40 تا 45 دقیقه داخل فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده قرار بدید تا بپزه بعد از پخت کیک گریل رو روشن کنید تا روی کیک طلایی شود ؛ نوش جان


نکات مهم :
کیک را بلافاصله بعد از خروج از فر از قالب خارج کنید .

تخم مرغ ها رو 15 الی 30 قبل از شروع کار از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند .

برای پف بیشتر از استفاده بیشتر از پکینگ پودر خودداری کنید بلکه برای پف بیشتر و بهتر مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنید .

فر رو 20 دقیقه قبل از پخت کیک روشن کنید تا گرم شود .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.