طرز تهیه کیک شکلاتی یخچالی با نشاسته ذرت بدون خامه
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه دسر خوشمزه رو آوردیم که میتونید به راحتی اون رو درست کنید و ازش لذت ببرید.آموزش امروز طرز تهیه کیک شکلاتی یخچالی هست.با من همراه باشید.
طرز تهیه کیک شکلاتی یخچالی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ بیسکویت پتی پور ساده 1 بسته و نیم
⫸ پودر کاکائو 1/5 قاشق غذاخوری
⫸ کره 25 گرم
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ شکر 2/3 لیوان
⫸ نشاسته ذرت 2/5 قاشق غذاخوری
⫸ زرده تخم مرغ 1 عدد
⫸ شیر 2 لیوان
⫸ فندق یا گردو به میزان لازم
⫸ شکلات تخته ای 50 الی 100 گرم
⫸ ترکیب قهوه و پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی یخچالی با پتی پور
مرحله اول
برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا دو لیوان شیر را به همراه دو سوم لیوان شکر و دو و نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و یک و نیم قاشق غذا خوری پودر کاکائو و قاشق چای خوری وانیل و یک عدد زرده تخم مرغ داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا وقتی که مواد یکدست بشه.
مرحله دوم
بعد روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا وقتی که غلظت اون به فرنی برسه و گلوله نشه وقتی که مواد به غلظت رسید و آن ۵۰ گرم شکلات تخته ای و ۲۵ گرم کره را اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که شکلات کره کاملا آب بشه.
مرحله سوم
بعد مواد را از روی حرارت بردارید حالا داخل قالب مورد نظرتون رو سلفون بکشید و از بیسکویت های پتی بور داخل آن بچینید حالا یک لایه از مواد شکلاتی روی آن بریزید و بعد روی مایه شکلاتی از فندق و گردو یا هر مغزی که دوست دارید بریزید سپس همین کار رو ادامه بدید تا وقتی که قالب پر بشه.
مرحله چهارم
حالا سلفون رو به روی کیک برگردونید و کیک رو داخل یخچال به مدت ۲۴ ساعت قرار بدید تا خودش رو بگیره و بیسکوییت نرم بشه.نوش جان
عالی بود