طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر به روش کافی شاپی

طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر به روش کافی شاپیسلام به دوستان و همراهان سایت آشپزم امروز طرز تهیه کیک سیب و دارچین رو آوردیم این کیک یک گزینه عالی برای عصرانه هست و دورهمی هاست و میتونین بدون فر و خیلی سریع با بافت عالی تهیه و سرو کنید .
برای درست کردن این کیک خوشمزه با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

آرد 10 قاشق غذاخوری

شکر 10 قاشق غذاخوری

روغن 10 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 2 عدد

وانیل نوک قاشق چایخوری

سیب 2 عدد

دارچین 1 قاشق چایخوری

بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری


مرحله اول

ابتدا 2 عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید و به آن 1 قاشق چایخوری وانیل و 10 قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید سپس با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار شود و در حین هم زدن حتماً ظرف و دورگیری کنید تا کیک بوی تخم مرغ نگیرد .


مرحله دوم

10 قاشق غذاخوری روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن اونها رو هم بزنید حالا 2 عدد سیب بزرگ را خوب بشورید بعد رنده کنید سپس با دارچین مخلوط کنید و به بقیه مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که یکدست شود .


مرحله سوم

در نهایت 10 قاشق غذاخوری آرد را با 2 قاشق مرباخوری بکینگ پودر مخلوط کنید بعد این مخلوط رو روی مواد کیک الک کنید و هم بزنید تا مواد کیک کاملاً یکدست شود .


مرحله چهارم

داخل قابلمه مورد نظرتان را با کمی روغن چرب کنید و مواد کیک رو داخل قابلمه بریزید و روی شعله پخش کنی که از قبل گذاشتید گرم شده قرار بدید و در قابلمه را به همراه دم کنی بزارید حالا به کیک 45 دقیقه اجازه بدید تا بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.