طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر به روش کافی شاپی
سلام به دوستان و همراهان سایت آشپزم امروز طرز تهیه کیک سیب و دارچین رو آوردیم این کیک یک گزینه عالی برای عصرانه هست و دورهمی هاست و میتونین بدون فر و خیلی سریع با بافت عالی تهیه و سرو کنید .
برای درست کردن این کیک خوشمزه با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ آرد 10 قاشق غذاخوری
⫸ شکر 10 قاشق غذاخوری
⫸ روغن 10 قاشق غذاخوری
⫸ تخم مرغ 2 عدد
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ سیب 2 عدد
⫸ دارچین 1 قاشق چایخوری
⫸ بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک کرامبل سیب و گردو
مرحله اول
ابتدا 2 عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید و به آن 1 قاشق چایخوری وانیل و 10 قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید سپس با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار شود و در حین هم زدن حتماً ظرف و دورگیری کنید تا کیک بوی تخم مرغ نگیرد .
مرحله دوم
10 قاشق غذاخوری روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن اونها رو هم بزنید حالا 2 عدد سیب بزرگ را خوب بشورید بعد رنده کنید سپس با دارچین مخلوط کنید و به بقیه مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که یکدست شود .
مرحله سوم
در نهایت 10 قاشق غذاخوری آرد را با 2 قاشق مرباخوری بکینگ پودر مخلوط کنید بعد این مخلوط رو روی مواد کیک الک کنید و هم بزنید تا مواد کیک کاملاً یکدست شود .
مرحله چهارم
داخل قابلمه مورد نظرتان را با کمی روغن چرب کنید و مواد کیک رو داخل قابلمه بریزید و روی شعله پخش کنی که از قبل گذاشتید گرم شده قرار بدید و در قابلمه را به همراه دم کنی بزارید حالا به کیک 45 دقیقه اجازه بدید تا بپزه ؛ نوش جان