طرز تهیه کیک اسنیکرز شکلاتی کافی شاپی بدون فر
سلام به دوستان هنرمند عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک خیلی ساده رو آوردیم که با طعم فوق العاده ای که داره عاشق اون میشید ؛ آموزش امروز طرز تهیه کیک اسنیکرز شکلاتی هست که میتونید بدون فر خیلی راحت اون رو بپزید و کنار عزیزانتون از خوردنش لذت ببرید ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک اسنیکرز شکلاتی
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ شکر 1 لیوان
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ روغن مایع نصف لیوان
⫸ شیر 1 لیوان
⫸ آرد سفید یا شیرینی پزی 1/5 لیوان
⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سر پُر
⫸ پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای گاناش
⫸ خامه صبحانه 1 بسته
⫸ شکلات تخته ای تلخ یا شیرین 200 گرم
مواد لازم برای سس کارامل
⫸ شکر 1 لیوان
⫸ خامه صبحانه 150 گرم
⫸ کره 25 گرم
⫸ بادام زمینی کم نمک نصف لیوان تا 1 لیوان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه چیزکیک یخچالی ماچا با بیسکوئیت پیتی پور
مرحله اول
آرد سفید ، پودر کاکائو و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و این مخلوط را سه بار الک کنید و کنار بزارید ۳ عدد تخم مرغ رو داخل یک ظرف بشکنید بعد از آن یک لیوان شکر رو به همراه نوک قاشق چایخوری وانیل اضافه کنید و به مدت ۷ الی ۸ دقیقه با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه شیر و روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله دوم
مخلوط آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو که از قبل سه بار الک کردید کم کم به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی و در یک جهت اون رو هم بزنید تا وقتی که مواد به غلظت برسه حالا کف قابلمه مورد نظرتون رو کاغذ روغنی بیندازید بعد کاغذ روغنی و دیواره های قابلمه رو با کمی روغن چرب کنید.
مرحله سوم
مایع کیک را داخل قابلمه بریزید و قابلمه را چند بار به سطح کار بکوبید و آن را روی شعله پخش کنی که از قبل ده دقیقه گرم شده بزارید در قابلمه رو به همراه دمکنی روی حرارت ملایم بزارید و ۴۵ دقیقه به کیک اجازه بدید تا بپزه بعد از ۴۵ دقیقه با سیخ چوبی پخت کیک رو چک کنید اگر کیک پخته بود بزارید تا کاملا خنک بشه و آن را از داخل قابلمه بیرون بیاید و کنار بذارید.
مرحله چهارم
یک بسته خامه صبحانه رو داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت کتری قرار بدید و به آرومی هم بزنید تا وقتی که رقیق بشه وقتی که کاملا رقیق شد به اون شکلات تخته ای رو اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کاملا آب بشه و یکدست بشه ؛ اون رو داخل ظرف فلزی بریزید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید.
مرحله پنجم
داخل یک قابلمه مقداری شکر بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا ذوب بشه فقط گاهی ماهیتابه رو تکون بدید وقتی که بیشتر شکر ذوب شد با قاشق چوبی یا سیلیکونی اون رو هم بزنید وقتی که شکر کاملا رقیق شد به آن بادام زمینی را اضافه کنید بعد از دو الی سه دقیقه خامه ای که روی بخار کتری اون رو رقیق کردید رو کم کم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و کارامل رو کنار بذارید تا هم دمای محیط بشه ؛ گاناش را بعد از یک ساعت از داخل یخچال بیرون بیارید و با همزن برقی آن را هم بزنید تا حجم آن کمی زیاد بشه و رنگ اون کمی روشن بشه.
مرحله ششم
کمی از گاناش رو روی ظرف سرو بریزید و بعد کیک رو که بعد از خنک شدن آن را به سه قسمت برش زدید روی ظرف بزارید و روی اون رو با کمی شیر خیس کنید سپس یک لایه نازک روی اون گاناش بریزید و بعد آن را صاف کنید بعد یک لایه از کارامل به دمای محیط رسیده بریزید سپس یک لایه دیگر از کیک رو بزارید و این کار رو یک بار دیگر تکرار کنید در نهایت لایه سوم رو قرار بدید و روی اون رو با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید ؛ نوش جان