طرز تهیه کیک توت فرنگی کافی شاپی بدون شیر در فر

طرز تهیه کیک توت فرنگی کافی شاپی بدون شیر در فرسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک خیلی راحت رو آوردیم که مطمعنا بچه ها عاشق اون میشن این کیک رو به راحتی و در سریع ترین زمان ممکن میتونید تهیه کنید و برای دورهمی هاتون ازش استفاده کنید ، آموزش امروز طرز تهیه کیک توت فرنگی هست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کیک توت فرنگی

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

تخم مرغ 3 عدد

روغن نصف لیوان

آرد 1/5 لیوان

شکر 3/4 لیوان

ماست نصف لیوان

بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

توت فرنگی به میزان لازم

خلال بادام به میزان لازم


مرحله اول

ابتدا ۳ عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید بعد به آن ۱.۴ قاشق چایخوری وانیل و ۳.۴ لیوان شکر رو اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۶تا۷ دقیقه با همزن هم بزنید تا کاملا کرم و کشدار بشه.


مرحله دوم

نصف لیوان ماست و نصف لیوان روغن را به ترتیب اضافه کرده درحد مخلوط شدن اون رو هم بزنید ۱.۵ لیوان آرد و ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و آن را سه بارالک کنید بعد به مواد کیک اضافه کنید.


مرحله سوم

قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و بعد نصف مواد را در قالب بریزید  ؛ مقداری توت فرنگی رو بشورید و خرد کنید سپس روی اونها کمی آرد بریزید و هم بزنید تا به آرد آغشته بشن ( با این کار توت فرنگی ها ته نشین نمیشوند ) و رو روی مواد کیک بریزید .


مرحله چهارم

مابقی مواد کیک را روی توت فرنگی ها بریزید و درآخر توت فرنگی ورقه ورقه شده را روی مایه کیک به همراه خلال بادام بریزید .  قالب رو داخل فر که از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.