طرز تهیه کیک یلدایی خوشمزه با بافت نرم و عالی بدون فر

طرز تهیه کیک یلدایی خوشمزه با بافت نرم و عالی بدون فرسلام به همراهان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک یلدایی پرطرفدار رو آوردیم که برای پخت اون هیچ نیازی به فر ندارید و به راحتی میتونید اون رو درست کنید و در شب یلدا ازش لذت ببرید ، آموزش امروز طرز تهیه کیک یلدایی بدون فر هست ؛ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 35 الی 40 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

 طرز تهیه کیک یلدایی بدون فر

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

تخم مرغ🥚 2 عدد

شیر🥛 1/2 لیوان

وانیل 1/4 قاشق مرباخوری

روغن مایع 1/3 لیوان

بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

شکر نصف لیوان

خامه قنادی به میزان لازم

آرد تقریبا 1/5 لیوان

رنگ خوراکی قرمز و سبز چند قطره


مرحله اول

2 عدد تخم مرغ🥚 را داخل یک ظرف بشکنید و به آن شکر و وانیل رو اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار بشه سپس روغن و شیر🥛 را به آن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را با هم مخلوط کنید .


مرحله دوم

آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و این مخلوط را 3 بار الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و با همزن دستی به صورت دَوَرانی آن رو هم بزنید حالا مواد رو به 2 قسمت تقسیم کنید و به یکی از قسمت ها رنگ قرمز و قسمت دیگر رنگ سبز رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد کیک رنگ بگیرد .


مرحله سوم

کف ماهیتابه کاغذ روغنی قرار بدید و آن را با کمی روغن چرب کنید و بعد مواد را از وسط به طور مساوی و همزمان داخل ماهیتابه بریزید سپس در ماهیتابه رو قرار بدید و آن را روی حرارت ملایم قرار بدید و 35 الی 40 دقیقه اجازه بدید تا کیک بپزه .


مرحله چهارم

وقتی که کیک پخت آن را به اندازه های دلخواه تون برش بزنید و تا وقتی که کیک داغ هست روی قسمت سبز رنگ شکلات چیپسی بزارید وقتی کیک کاملا خنک شد روی قسمت سبز کمی خامه قنادی فرم گرفته بزنید و پخش کنید بعد قسمت قرمز کیک رو روی اون قرار بدید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.