طرز تهیه کیک زعفرانی با آرد نانوایی بدون فر و همزن
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک رو آوردیم که با آرد نانوایی درست میشه و طعم خیلی عالی ای داره. آموزش امروز طرز تهیه کیک زعفرانی با آرد نانوایی هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک زعفرانی با آرد نانوایی
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ آرد 12 قاشق غذاخوری
⫸ شکر 9 قاشق غذاخوری
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ شیر یا آب 1/3 لیوان
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
⫸ روغن مایع 1/4 لیوان
⫸ زعفران دم کرده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
⫸ کشمش 2 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک چای کاکائویی خانگی با بافت اسفنجی
مرحله اول
۱۲ قاشق غذاخوری آرد رو داخل یک ظرف بریزید و به آن دو قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و آنها را الک کنید سپس 9 قاشق غذاخوری شکر و نوک قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
وسط مواد رو خالی کنید و ۳ عدد تخم مرغ رو به همراه شیر و روغن اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کاملاً یکدست بشه در نهایت ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را اضافه کنید.
مرحله سوم
قابلمه مورد نظرتون رو چرب کنید و مقداری آن را آرد پاشی کنید سپس مواد کیک را داخل قابلمه بریزید و روی اون کشمش بریزید و بعد مابقی مواد کیک رو روی اون بریزید.
مرحله چهارم
روی گاز شعله پخش کن رو به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید تا گرم بشه بعد قابلمه رو روی شعله پخش کن بزارید سپس در قابلمه رو به همراه دمکنی بزارید بعد از ۴۵ دقیقه با خلال چوبی تست کنید اگر کیک به خلال چوبی نچسبید کیک آماده است ؛ نوش جان