طرز تهیه کیک زردآلو با کرم پنیری و ماست با بافتی نرم و پنبه‌ ای

طرز تهیه کیک زردآلو با کرم پنیری و ماست با بافتی نرم و پنبه‌ ایسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کیک زردآلو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه کیک زردآلو

مواد لازم برای 5 نفر

تخم مرغ 4 عدد

کره 150 گرم

شکر 1 پیمانه

بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری

آرد 2 پیمانه + 1 پیمانه سرخالی

ماست 1/2 پیمانه

وانیل نصف قاشق چایخوری

زرد آلو 4 عدد

پرک بادام 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای کرم پنیری

پنیر خامه ای 200 گرم

شکر 3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ‌ 1 عدد

وانیل نوک قاشق چایخوری


مرحله اول

برای درست کردن این کیک خوشمزه ، ابتدا کرم پنیری اون را درست کنید. برای این کار 200 گرم پنیر خامه‌ای را داخل یک ظرف بریزید. سپس به اون 3 قاشق غذاخوری شکر رو به همراه نوک قاشق چای‌خوری وانیل اضافه کنید.


مرحله دوم

در آخر یک عدد تخم مرغ روی این مواد بشکنید و بعد با همزن برقی هم بزنید ، تا جایی که مواد به صورت یک دست مخلوط شود. سپس این مواد رو داخل یک قیف بریزید و کنار بذارید.


مرحله سوم

برای درست کردن کیک ، 150 گرم کره که به دمای محیط رسیده رو داخل یک ظرف بریزید و به آن یک پیمانه شکر رو اضافه کنید. سپس این مواد رو با دور تند همزن هم بزنید ، تا جایی که بافت مواد سبک و پوک شود.


مرحله چهارم

4 عدد تخم مرغ رو یکی یکی داخل مواد بشکنید و هر کدام رو با دور متوسط همزن حدود 8 ثانیه هم بزنید تا تخم مرغ ها هم با این مواد مخلوط شود و مواد شما یکدست شود. حالا نصف پیمانه ماست رو به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن اون رو هم بزنید.


مرحله پنجم

آرد رو داخل یک ظرف بریزید و به آن 1 قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر و نصف قاشق چای‌خوری وانیل را اضافه کنید. حالا این مواد را با هم ترکیب کنید و طی دو مرحله ، با الک به مواد قبلی اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید ، تا تمامی مواد به صورت یک دست ترکیب شود.


مرحله ششم

داخل قالب مورد نظرتون رو کمی چرب و آرد پاشی کنید. سپس مواد کیک را درون آن بریزید. حالا کرم پنیری که داخل قیف ریخته بودید رو روی کیک بریزید.


مرحله هفتم

بعد 4 عدد زردآلو رو بشورید ، هسته‌های اون را خارج کنید و به صورت نواری خرد کنید. زردآلو ها رو روی کرم پنیری بریزید و سپس روی زردآلو ها ، 1 قاشق غذاخوری پرک بادام بریزید.


مرحله هشتم

قالب رو داخل فر گازی که از قبل با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه گرم کرده‌اید ، به مدت 50 دقیقه قرار بدید تا کیک بپزد. بعد آن را از داخل قالب بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
اگر می‌خواهید کیک را داخل فر برقی بپزید ، دمای اون رو روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و المنت پایین و هوای داغ چرخشی اون رو روشن کنید.
در صورتی که می‌خواهید کیک را داخل توستر درست کنید ، دمای دستگاه رو روی 160 درجه تنظیم کنید و المنت پایین و فن دستگاه رو روشن کنید.
اگر می‌خواهید که این کیک رو داخل سولاردم درست کنید ، دمای دستگاه رو روی 150 درجه تنظیم کنید و کانوکشن دستگاه را روشن کنید.
از نکاتی که در پخت این کیک باید به اون توجه کنید ، این هست که از هر نوع دستگاهی که استفاده می‌کنید ، از 20 دقیقه قبل آن را با دمای گفته شده گرم کنید.
می‌توانید قبل از اینکه زردآلوها را روی روی کیک بچینید ، اون‌ها رو خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید. بعد روی آنها مقداری شکر بریزید ، در ظرف را بزارید و آن را داخل یخچال قرار بدید ، تا زردآلوها آب بیندازند.
یکی از نکاتی که باید به اون توجه کنید این است که ، برای درست کردن کیک مواد اولیه باید به دمای محیط رسیده باشد. بنابراین سعی کنید قبل از شروع پخت کیک ، تمام مواد را نیم ساعت از یخچال خارج کنید و اجازه بدید به دمای محیط برسد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.