طرز تهیه کیک زردآلو با ماست بدون فر و همزن

طرز تهیه کیک زردآلو با ماست بدون فر و همزنسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک خیلی خوشمزه رو آوردیم که میتونید اون رو در فصل بهار و تابستان بدون نیاز به شیر به راحتی درست کنید و در دورهمی هاتون ازش لذت ببرید ، آموزش امروز طرز تهیه کیک زردآلو بدون فر و همزن هست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کیک زردآلو بدون فر و همزن

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

تخم مرغ 2 عدد

شكر نصف ليوان

وانيل نوك قاشق چايخوري

روغن 1.3 ليوان

ماست نصف ليوان

آرد 1/5 ليوان

بكينگ پودر 3 قاشق چايخوري

زردآلو 4 عدد


مرحله اول

ابتدا دو عدد تخم مرغ رو داخل ظرف بشکنید و به آن وانیل و شکر رو اضافه کنید و با همزن دستی حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار بشه سپس روغن و ماست رو اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن هم بزنید.


مرحله دوم 

آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید و یک بار اون رو الک کنید سپس دوباره به صورت الک کردن طی ۲ مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کنید و به صورت دورانی و آروم و در یک جهت هم بزنید تا پف تخم مرغ نخوابه‌‌.


مرحله سوم

کف قابلمه مورد نظرتون رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید و نیمی از مواد کیک رو داخل اون بریزید و سطح اون رو صاف کنید و زردآلو هایی که از قبل شستید و به صورت خیلی نازک برش زدید ابتدا داخل آرد بغلتونید و بعد روی مواد کیک بچینید.


مرحله چهارم

نیم دیگر مواد کیک رو روی اون بریزید و دوباره زردآلو های برش خرده رو روی مواد کیک بچینید ؛ حالا قابلمه رو روی شعله پخش کنی که از یک ربع قبل گرم شده قرار بدید و در اون رو به همراه دمکنی بزارید و ۴۵ دقیقه اجازه بدید تا کیک بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.