طرز تهیه کیک زردآلو با ماست بدون فر و همزن
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک خیلی خوشمزه رو آوردیم که میتونید اون رو در فصل بهار و تابستان بدون نیاز به شیر به راحتی درست کنید و در دورهمی هاتون ازش لذت ببرید ، آموزش امروز طرز تهیه کیک زردآلو بدون فر و همزن هست ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک زردآلو بدون فر و همزن
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ تخم مرغ 2 عدد
⫸ شكر نصف ليوان
⫸ وانيل نوك قاشق چايخوري
⫸ روغن 1.3 ليوان
⫸ ماست نصف ليوان
⫸ آرد 1/5 ليوان
⫸ بكينگ پودر 3 قاشق چايخوري
⫸ زردآلو 4 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک زردآلو با ماست و بادام خوشمزه
مرحله اول
ابتدا دو عدد تخم مرغ رو داخل ظرف بشکنید و به آن وانیل و شکر رو اضافه کنید و با همزن دستی حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار بشه سپس روغن و ماست رو اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله دوم
آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید و یک بار اون رو الک کنید سپس دوباره به صورت الک کردن طی ۲ مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کنید و به صورت دورانی و آروم و در یک جهت هم بزنید تا پف تخم مرغ نخوابه.
مرحله سوم
کف قابلمه مورد نظرتون رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید و نیمی از مواد کیک رو داخل اون بریزید و سطح اون رو صاف کنید و زردآلو هایی که از قبل شستید و به صورت خیلی نازک برش زدید ابتدا داخل آرد بغلتونید و بعد روی مواد کیک بچینید.
مرحله چهارم
نیم دیگر مواد کیک رو روی اون بریزید و دوباره زردآلو های برش خرده رو روی مواد کیک بچینید ؛ حالا قابلمه رو روی شعله پخش کنی که از یک ربع قبل گرم شده قرار بدید و در اون رو به همراه دمکنی بزارید و ۴۵ دقیقه اجازه بدید تا کیک بپزه ؛ نوش جان