طرز تهیه چیز کیک تنوری با بیسکویت سه طعم خوشمزه و خانگی

طرز تهیه چیز کیک تنوری با بیسکویت سه طعم خوشمزه و خانگیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه چیز کیک تنوری + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 70 دقیقه
زمان تهیه: 90 دقیقه

طرز تهیه چیز کیک تنوری

مواد لازم برای 5 نفر

بیسکویت گندمی 120 گرم

بیسکویت لوتوس 80 گرم

کره آب شده 150 گرم

پنیر خامه ای 100 گرم

شکر 1/2 پیمانه

دریم ویب 1 بسته

تخم مرغ 3 عدد

وانیل نوک قاشق چایخوری

مواد لازم برای لایه آخر

کرم لوتوس 1 لیوان

کرم پسته 1 لیوان

پسته خرد شده 1 مشت

شکر 1 پیمانه

کره 1 قاشق غذاخوری

خامه 2 قاشق غذاخوری

گردو 1 مشت


مرحله اول

برای شروع 120 گرم بیسکویت گندمی رو داخل یک زیپ کیپ بریزید و بعد به آن 80 گرم بیسکویت لوتوس را اضافه کنید. حالا زیپ کیپ رو ببندید و با یک گوشتکوب بیسکویت‌ها رو له کنید ، تا جایی که بیسکویت‌ها کاملاً پودر و خرد شوند.


مرحله دوم

وقتی که بیسکویت‌ها رو کامل خرد کردید ،آنها را داخل یک ظرف بریزید و 180 گرم کره که از قبل اون را روی حرارت کتری قرار دارید و آب شده است ، به بیسکویت‌ها اضافه کنید. بعد با یک قاشق بیسکویت و کره رو کامل مخلوط کنید تا جایی که بیسکویت‌ها سفت و منسجم شوند.


مرحله سوم

بیسکویت‌ها رو داخل یک قالب کمربندی بریزید و با یک گوشت کوب آنها را کامل فشار بدید ، تا متراکم و فشرده شوند و لایه بیسکویتی چیز کیک کامل سفت شود. بعد قالب رو داخل یخچال قرار بدید و یک ساعت به بیسکویت‌ها استراحت بدید.


مرحله چهارم

در این فاصله 200 گرم پنیر خامه‌ای را داخل یک ظرف بزرگ بریزید. بعد به آن 170 گرم خامه صبحانه رو اضافه کنید ، بعد نصف پیمانه شکر رو به همراه نصف بسته دریم ویب به خامه و پنیر اضافه کنید.


مرحله پنجم

بعد با همزن برقی یا دستی مواد رو مخلوط کنید ، تا جایی که به صورت یک دست ترکیب شوند. حین هم زدن 3 عدد تخم مرغ رو یکی یکی بشکنید ، روی مواد پنیری بریزید و همزمان با همزن برقی هم بزنید.


مرحله ششم

در آخر نوک قاشق چای‌خوری وانیل رو روی مواد پنیر بریزید و در حد مخلوط شدن ترکیب کنید. حالا قالب کمربندی رو از داخل یخچال بیرون بیاورید و مواد پنیری رو روی لایه بیسکویتی بریزید.


مرحله هفتم

از پایین دور قالب کمربندی فویل بپیچید و آن را داخل یک سینی فر که اطراف آن کمی ارتفاع دارد ، قرار بدید. سپس مقداری آب جوش داخل سینی فر بریزید تا جایی که آب به نصفه‌های قالب برسد. بعد آن را داخل فر با دمای 150درجه به مدت یک ساعت قرار بدید ، تا چیز کیک شما بپزد و آماده شود.


مرحله هشتم

برای لایه سوم چیز کیک یک لیوان کرم لوتوس و یک لیوان کرم پسته رو داخل ظرف‌های جداگانه بریزید ، روی حرارت کتری قرار بدید و مدام هم بزنید ، تا این کرم‌ها کاملاً آب شود بعد آنها را کنار بذارید.


مرحله نهم

برای درست کردن قسمت کاراملی ، ابتدا یک پیمانه شکر رو داخل یک قابلمه بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا شکر آب شود. وقتی که شکر آب شد ، به آن یک قاشق غذاخوری کره رو به همراه 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه اضافه کنید و مدام هم بزنید ، تا کره آب شود و شکر با این مواد مخلوط شود.


مرحله دهم

یک مشت گردو رو خرد کنید ، به کارامل اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. بعد آن را از روی حرارت بردارید و کنار بذارید. حالا وقتی که چیز کیک پخت ، آن را از داخل بیرون بیارید و به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و بین هر قسمت کاغذ روغنی قرار بدید.


مرحله یازدهم

روی یک قسمت کرم پسته بریزید و بعد روی آن مقداری پسته خرد شده بریزید. روی قسمت دوم مقداری کرم لوتوس بریزید و در آخر روی قسمت سوم مقداری کارامل و گردو بریزید و بعد چیز کیک رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
لایه سوم کاملاً دلبخواهیست و به سلیقه شما بستگی دارد ، شما می‌توانید به جای این مواد از شکلات آب شده ، مارمالاد و یا هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.
در صورتی که بیسکویت لوتوس در دسترس نداشتید ، می‌توانید به جای آن از مقداری بیسکویت پتی پور استفاده کنید و با بیسکویت گندم مخلوط کنید.
در تهیه چیز کیک حتماً از پنیر خامه‌ای استفاده کنید و در صورتی که پنیر خامه‌ای در دسترس نداشتید ، می‌توانید به جای آن از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید.
در صورتی که دریم ویب یا پودر خامه قنادی در دسترس نداشتید ، می‌توانید آن را حذف کنید و استفاده از آن اجباری نیست.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.