طرز تهیه کلوچه پنیری با پنیر خامه ای مناسب صبحانه خانگی و ساده
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کلوچه پنیری + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کلوچه پنیری
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ کره 110 گرم
⫸ پنیر خامهای 110 گرم
⫸ شکر دانه ریز 200 گرم
⫸ آرد سفید 210 گرم
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ وانیل به مقدار لازم
⫸ بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
⫸ نمک 1/2 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شیرینی سیرکی یا سیر نیکی پنیری روسی درجه یک و خوشمزه
مرحله اول
برای درست کردن این کلوچههای پنیری خوشمزه ، ابتدا آرد رو داخل یک ظرف بریزید و بعد اون رو یک بار الک کنید. به آرد بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله دوم
این ترکیب رو یک بار دیگر الک کنید تا بافت آرد سبک شود ، سپس آن را کنار بگذارید. حالا داخل یک ظرف دیگر کره به دمای محیط رسیده و نرم شده رو بریزید.
مرحله سوم
بعد به آن پنیر خامهای رو اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید ، تا جایی که کره و پنیر با هم خوب ترکیب شوند و بافت آنها لطیف و یکدست شود.
مرحله چهارم
شکر رو به این ترکیب اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید ، تا جایی که شکر به صورت کامل داخل این مواد حل شود و بافت مواد لطیف و نرم شود.
مرحله پنجم
با لیسک ظرف و دورگیری کنید و یک عدد تخم مرغ رو روی مواد بشکنید و هم بزنید ريال تا جایی که تخم مرغ از لختگی در بیاید و با این مواد ترکیب شود.
مرحله ششم
وانیل رو به این ترکیب اضافه کنید و با همزن برقی به مدت یک الی دو دقیقه خوب هم بزنید ، تا وانیل با مواد ترکیب و صاف و یکدست شود.
مرحله هفتم
آردی که در مرحله اول الک کردید ، به این مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید ، تا جایی که آرد با مواد مخلوط شود و بافت مایع کلوچه سبک و یکدست شود.
مرحله هشتم
روی ظرف و سلفون بکشید و اون رو به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا خمیر استراحت کند. حالا داخل سینی فر رو با مقداری روغن چرب کنید ، بعد یک عدد کاغذ روغنی درون آن قرار بدید.
مرحله نهم
مایع کوکی که استراحت کرده است را از داخل یخچال بیرون بیاورید ، به اندازه 40 گرم از آن بردارید و بعد به آن مقداری آرد اضافه کنید. با دست به حالت دلخواهتون فرم بدید و داخل سینی فر با فاصله بچینید.
مرحله دهم
سینی رو داخل فری که از قبل گرم شده ، به مدت 15 دقیقه با دمای 180 درجه قرار بدید تا کلوچهها بپزند و آماده شود. بعد از اینکه کف شیرینیها طلایی شد ، آنها را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید تا خنک شود. بعد اونها را از داخل سینی خارج کنید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ دمای گفته شده در این دستور پخت مخصوص فر گازی هست و اگر از فر برقی استفاده میکنید ، دمای دستگاه رو روی 160 درجه و با فن روشن تنظیم کنید.
◉ رنگ این کلوچه روشن است ، به همین دلیل وقتی که کف شیرینیها طلایی شد و روی آنها ترکهای ریز خورد ، سینی را از داخل فر بیرون بیاورید.
◉ حتماً بعد از اینکه کلوچهها پخت ، اونها را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید ، تا به دمای محیط برسند و خنک شود سپس اونها را از داخل سینی خارج کنید.
◉ توجه کنید که بلافاصله بعد از اینکه خمیر استراحت کرد و آن را بیرون آوردید ، نزارید که زیاد در محیط بیرون بمانند و خنکی خود را از دست بدهد. زیرا این کار باعث میشود که خمیر چسبنده شود.