طرز تهیه کلوچه پنیری با پنیر خامه ای مناسب صبحانه خانگی و ساده

طرز تهیه کلوچه پنیری با پنیر خامه ای مناسب صبحانه خانگی و سادهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کلوچه پنیری + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

طرز تهیه کلوچه پنیری

مواد لازم برای 5 نفر

کره 110 گرم

پنیر خامه‌ای 110 گرم

شکر دانه ریز 200 گرم

آرد سفید 210 گرم

تخم مرغ 1 عدد

وانیل به مقدار لازم

بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری

نمک 1/2 قاشق چایخوری


مرحله اول

برای درست کردن این کلوچه‌های پنیری خوشمزه ، ابتدا آرد رو داخل یک ظرف بریزید و بعد اون رو یک بار الک کنید. به آرد بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.


مرحله دوم

این ترکیب رو یک بار دیگر الک کنید تا بافت آرد سبک شود ، سپس آن را کنار بگذارید. حالا داخل یک ظرف دیگر کره به دمای محیط رسیده و نرم شده رو بریزید.


مرحله سوم

بعد به آن پنیر خامه‌ای رو اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید ، تا جایی که کره و پنیر با هم خوب ترکیب شوند و بافت آنها لطیف و یکدست شود.


مرحله چهارم

شکر رو به این ترکیب اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید ، تا جایی که شکر به صورت کامل داخل این مواد حل شود و بافت مواد لطیف و نرم شود.


مرحله پنجم

با لیسک ظرف و دورگیری کنید و یک عدد تخم مرغ رو روی مواد بشکنید و هم بزنید ريال تا جایی که تخم مرغ از لختگی در بیاید و با این مواد ترکیب شود.


مرحله ششم

وانیل رو به این ترکیب اضافه کنید و با همزن برقی به مدت یک الی دو دقیقه خوب هم بزنید ، تا وانیل با مواد ترکیب و صاف و یکدست شود.


مرحله هفتم

آردی که در مرحله اول الک کردید ، به این مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید ، تا جایی که آرد با مواد مخلوط شود و بافت مایع کلوچه سبک و یکدست شود.


مرحله هشتم

روی ظرف و سلفون بکشید و اون رو به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا خمیر استراحت کند. حالا داخل سینی فر رو با مقداری روغن چرب کنید ، بعد یک عدد کاغذ روغنی درون آن قرار بدید.


مرحله نهم

مایع کوکی که استراحت کرده است را از داخل یخچال بیرون بیاورید ، به اندازه 40 گرم از آن بردارید و بعد به آن مقداری آرد اضافه کنید. با دست به حالت دلخواهتون فرم بدید و داخل سینی فر با فاصله بچینید.


مرحله دهم

سینی رو داخل فری که از قبل گرم شده ، به مدت 15 دقیقه با دمای 180 درجه قرار بدید تا کلوچه‌ها بپزند و آماده شود. بعد از اینکه کف شیرینی‌ها طلایی شد ، آنها را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید تا خنک شود. بعد اون‌ها را از داخل سینی خارج کنید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
دمای گفته شده در این دستور پخت مخصوص فر گازی هست و اگر از فر برقی استفاده می‌کنید ، دمای دستگاه رو روی 160 درجه و با فن روشن تنظیم کنید.
رنگ این کلوچه روشن است ، به همین دلیل وقتی که کف شیرینی‌ها طلایی شد و روی آنها ترک‌های ریز خورد ، سینی را از داخل فر بیرون بیاورید.
حتماً بعد از اینکه کلوچه‌ها پخت ، اون‌ها را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید ، تا به دمای محیط برسند و خنک شود سپس اون‌ها را از داخل سینی خارج کنید.
توجه کنید که بلافاصله بعد از اینکه خمیر استراحت کرد و آن را بیرون آوردید ، نزارید که زیاد در محیط بیرون بمانند و خنکی خود را از دست بدهد. زیرا این کار باعث می‌شود که خمیر چسبنده شود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.