طرز تهیه کوکی اسفناج یا کوکی زمردی ترد و خوشمزه

طرز تهیه کوکی اسفناج یا کوکی زمردی ترد و خوشمزهکاربران محترم سایت آشپزم امروز براتون یک کوکی با اسفناج رو آوردیم که بسیار مقوی هست و یک گزینه عالی برای افرادی هست که رژیم دارن و به سلامت خودشون اهمیت میدن ، با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

 طرز تهیه کوکی اسفناج

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

آرد 1/5 لیوان

⫸ زرده تخم مرغ 2 عدد

⫸ کره 125 گرم

⫸ شکر نصف لیوان

⫸ پوره اسفناج 2 قاشق غذاخوری

⫸ وانیل 1 قاشق چایخوری

⫸ بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

⫸ نمک 1 بینچ

⫸ شکلات چیپسی یا مغز گردو به دلخواه


مرحله اول

ابتدا کره و زرده تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید بعد وانیل را به آن رو اضافه کنید و آنها را با همزن برقی با هم ترکیب کنید وقتی که مواد کمی ترکیب شدن ترکیب شکر قهوه ای و شکر سفید را به آن اضافه کنید دوباره مواد با هم ترکیب کنید .


مرحله دوم

اسفناج هایی که از قبل شستید و آنها را خشک کردید رو داخل میکسر بریزید و آنها را کاملاً پوره کنید و بعد به مواد اضافه کنید و آنها را کاملاً با هم ترکیب کنید حالا ترکیب آرد و بیکینگ پودر رو طی 3 مرحله با الک به مواد اضافه کنید تا وقتی که خمیر به دست نسچبد .


مرحله سوم

وقتی که اضافه کردن آرد تموم شد خمیر رو داخل یک کیسه فریزر بریزید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کنه بعد از 1 ساعت سطح کار رو آرد پاشی کنید و بعد خمیر رو با وردنه باز کنید سپس با چنگال یا هرچیزی که میخواهید روی خمیر طرف بندازید و بعد با کاتر دایره اون رو کاتر بزنید .


مرحله چهارم

داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و بعد کوکی هارو داخل اون بچینید بعد سینی رو داخل فر که از قبل به مدت 15 دقیقه گرم کردید با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار بدید تا بپزد ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.