طرز تهیه کاپ کیک دو رنگ شکلاتی با بافت نرم و لطیف

طرز تهیه کاپ کیک دو رنگ شکلاتی با بافت نرم و لطیف
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک کاپ کیک خیلی ساده به اسم کاپ کیک دو رنگ شکلاتی. شما میتونید با این آموزش یک کاپ کیک خیلی ساده و متفاوت رو درست کنید و میل کنید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کاپ کیک دو رنگ شکلاتی

مواد لازم برای 4 نفر

 آرد 2 پیمانه

وانیل 1 قاشق چایخوری

شکر 1 پیمانه

شیر 1 پیمانه

بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

تخم مرغ 5 عدد

روغن مایع 3/4 پیمانه

شکلات تخته ای یا سکه ای به مقدار لازم

پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن این کاپ کیک های خوشمزه ابتدا ۵ عدد تخم مرغ را داخل ظرف بشکنید یک پیمانه شکر رو به همراه نوک قاشق چایخوری وانیل با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.


مرحله دوم

حالا 3/4 پیمانه روغن را به آن اضافه کنید و هم بزنید حالا دو پیمانه آرد و ۲ قاشق مرباخوری بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید بعد روی مواد و آنها را الک کنید و به صورت دورانی مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط بشه.


مرحله سوم

سپس یک پیمانه شیر را به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید حالا مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی از قسمت ها یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب رنگ بگیره.


مرحله چهارم

حالا قالبهای مافین رو با روغن کمی چرب کنید بعد کمی از مواد سفید رو داخل قالب بریزید حالا کمی از شکلات تخته ای وسط مواد کیک قرار بدید بعد دوباره روی اون را کمی از مواد سفید بریزید.


مرحله پنجم

حالا یک قاشق از مواد شکلاتی روی بقیه مواد بریزید تا جایی که قالب پر بشه بعد با خلال دندان مواد شکلاتی را شکل دهید حالا قالب و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار بدید تا کاملا بپزد نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.