طرز تهیه دونات دوقلو چینی فوری و خوشمزه

طرز تهیه دونات دوقلو چینی فوری و خوشمزهسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه رو آوردیم این شیرینی خوش طعم به‌عنوان صبحانه‌ای شیرین و خیابانی در پکن پایتخت کشور چین تهیه و مصرف می‌شود . این خوراکی شبیه به مخلوطی از چوروس (نوعی اسنک با خمیر سرخ‌شده متعلق به کشور اسپانیا) و دونات ، با لایه بیرونی ترد و لایه درونی نرم است . این شیرینی با شوری نسبتا سبکی همراه است و معمولاً در کنار شیر برنج ، شیر یا شکلات میل می‌شود ؛ شما میتونید با در دسترس ترین مواد این دونات ساده رو درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه دونات دوقلو چینی

مواد لازم برای 4 نفر

آرد شیرینی پزی 2 پیمانه

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع 1 قاشق غذاخوری

خمیر مایه 1 قاشق چایخوری

نمک یک پنس

شیر  1 پیمانه

روغن به میزان لازم

شکلات به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این دونات خوشمزه ابتدا آرد ، نمک ، بکینگ پودر و خمیر مایه رو داخل ظرف بریزید و اونهارو باهم مخلوط کنید سپس این مخلوط رو در ظرف گودی الک کنید.


مرحله دوم

به این مخلوط شکر را اضافه کنید و بعد کم کم شیر را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا جایی که خمیر به دست نچسبه بعد از اینکه خمیر منسجم شد روی خمیر را بپوشانید و در فضای آشپزخانه به مدت دو ساعت استراحت بدید.


مرحله سوم

بعد از دو ساعت پف خمیر رو بگیرید بعد اون رو کمی ورز بدهید سپس روی سطح کار کمی آرد پاشی کنید خمیر رو به سطح کار منتقل کنید سپس با کاردک اون رو به ۴ قسمت کنید و روی ۳ قسمت رو بکشید.


مرحله چهارم

حالا یک قسمت از خمیر رو کمی ورز بدید و با وردنه به صورت مستطیل باز کنید و اون رو به ۶ تا ۸ قسمت تقسیم کنید ، یک سیخ چوبی که با آب اون رو مرطوب کردید وسط یک تیکه از خمیر فشار بدید حالا یک خمیر روی خمیری که رد سیخ چوبی رو روی اون گذاشتید بزارید . همه خمیر رو به همین شکل درست کنید.


مرحله پنجم

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد و دونات رو داخل روغن سرخ کنید بعد دونات های سرخ شده رو از داخل روغن بیرون بیارید و روی دستمال جذب روغن بذارید تا روغن اضافی آن گرفته بشه ، بعد دونات هارو با شکلات آب شده تزئین کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.