طرز تهیه گلت تمشک فرانسوی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه گلت تمشک فرانسوی خوشمزه و مجلسیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه گلت تمشک رو آوردیم . یک شیرینی خیلی خوشمزه و راحت فرانسویه که با کمی دقت میتونید اون رو درست کنید و میل کنید ؛ با این آموش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 35 الی 40 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه گلت تمشک

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

آرد 2 پيمانه

كره 150 گرم

پودر قند 1 قاشق غذاخوري

آب يخ 4 الی 5 قاشق غذاخوري

تمشك 2 پيمانه

شكر نصف پيمانه

نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوري

زرده ي تخم مرغ 1 عدد

شير 1 قاشق غذاخوري

پرك بادام به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول آرد و پودر قند رو با هم مخلوط کنید سپس کره به دمای محیط رسیده رو به آن اضافه کنید و به کمک چنگال آن را ورز بدید تا کره به خورد آرد بره و به صورت خورده نان دربیاد ، آب رو به صورت قاشق قاشق به مواد اضافه کنید و با نوک انگشت ورز بدید تا وقتی که خمیر یک دست بشه‌.


مرحله دوم

روی خمیر به دست آمده رو سلفون بکشید و به مدت ۱ ساعت‌ داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کنه ؛ حالا تمشک رو به همراه شکر و آرد ذرت داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا آب اضافی آن تبخیر بشه و به صورت یک سس غلیظ در بیاد.


مرحله سوم

یک کاغذ روغنی روی سینی فر قرار بدید و روی اون رو کمی آرد پاشی کنید سپس خمیر رو به ضخامت ۳ میل پهن کنید بعد سس تمشک رو روی مرکز خمیر بریزید و اطراف خمیر رو به سمت داخل جمع کنید.


مرحله چهارم

یک عدد زرده تخم مرغ رو داخل یک ظرف بریزید و به آن ۱ قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست بشه‌ بعد با استفاده از این مخلوط خمیر رو رومال کنید و چند پرک بادام روی خمیر قرار بدید سپس خمیر رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار بدید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.