طرز تهیه گلت سیب و دارچین فرانسوی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه گلت سیب و دارچین فرانسوی خوشمزه و مجلسیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک شیرینی ساده رو آوردیم به اسم گلت سیب و دارچین .
این شیرینی خوشمزه اصالتی فرانسوی داره و در زمان خیلی کم درست میشه. گلت یک دسر جذاب و خوشمزه است که به تارت و پای شباهت دارد اما شیرینی کمتری نسبت به این شیرینی ها دارد ؛ گلت‌ها را هم میتوان شیرین تهیه کرد و به عنوان کیک و شیرینی یا دسر میل کرد یا اینکه با مواد مختلف مثل قارچ و ژامبون و … پر کرد و یک غذای جدید و خوشمزه تهیه کرد.
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه گلت سیب و دارچین

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

آرد سفید 1.5 پیمانه

پودر قند 1/4 پیمانه

کره 100 گرم

تخم مرغ سرد 1 عدد

نمک 1/4 قاشق چایخوری

نشاسته ذرت 1 قاشق چایخوری

دارچین 1 قاشق غذاخوری

شکر 2 قاشق غذاخوری

سیب به مقدار لازم

زرده تخم مرغ 1 عدد

وانیل نوک قاشق چایخوری


مرحله اول

برای شروع ابتدا یک و نیم پیمانه آرد سفید رو داخل یک ظرف بریزید بعد به آن یک چهارم پیمانه پودر قند را اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید سپس این مخلوط را الک کنید ، ۱۰۰ گرم کره یخ زده را خرد کنید و به مخلوط پودر قند و آرد اضافه کنید حالا این مخلوط رو خوب با هم ورز بدید تا منسجم بشه.


مرحله دوم

در این مرحله یک عدد تخم مرغ متوسط رو داخل یک ظرف بشکنید بعد به آن مقداری وانیل اضافه کنید سپس آنها را با هم مخلوط کنید و بعد به مخلوط آرد و کره اضافه کنید سپس آنها را با نوک دست ورز بدید و مخلوط کنید و با نوک انگشت وسط ظرف جمع کنید و انقدر ورز بدید تا یک خمیر منسجم به دست بیارید حالا خمیر به دست آمده را داخل یک کیسه بگذارید و حداقل ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کنه.


مرحله سوم

چند عدد سیب رو بشورید خشک کنید سپس اونها رو پوست بگیرید و خورد کنید سپس سیب های خرد شده را داخل یک ظرف بریزید و به آن یک قاشق چای خوری نشاسته ذرت اضافه کنید و مخلوط کنید تا در حین پخت آب نندازه حالا به اون سیب ها یک قاشق غذاخوری دارچین و دو قاشق غذاخوری شکر هم اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.


مرحله چهارم

یک عدد زرده تخم مرغ و داخل یک ظرف بشکنید و به آن کمی وانیل اضافه کنید و با هم مخلوط کنید ، در این مرحله خمیر و از داخل یخچال بیرون بیارید و بزارید تا ۱۰ دقیقه داخل دمای محیط استراحت کنه بعد با وردنه به ضخامت ۳ میل را باز کنید.


مرحله پنجم

سیب ها را وسط خمیر بچینید و بعد اطراف خمیر را روی سیب ها جمع کنید و خمیر و با مخلوط زرده تخم مرغ و وانیل رومال کنید حالا گلت آماده شده رو داخل سینی فر قرار بدید و سینی فر و داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.