طرز تهیه گز آردی خانگی اصفهان به روش بازاری

طرز تهیه گز آردی خانگی اصفهان به روش بازاریسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک نوع تنقلات خوشمزه و شیرین ایرانی رو آوردیم که مطمعنا همه شما اون رو امتحان کردید ؛ آموزش امروز طرز تهیه گز آردی خانگی هست.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 300 دقیقه

طرز تهیه گز آردی خانگی اصفهان به روش بازاری

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

سفیده تخم مرغ 2 عدد

شکر 1 لیوان

آب 1/4 لیوان

گلاب 1/4 لیوان

گلوکز نصف لیوان

مغزیجات به مقدار لازم

آرد به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم قرار بدید و یک لیوان شکر را داخل آن بریزید و سپس به عنوان یک چهارم لیوان آب و یک چهارم لیوان گلاب اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که دونه های شکر کاملا حل بشن.


مرحله دوم

وقتی که شکر کاملا حل شد و محلول شفاف شد نصف لیوان گلوکز را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید و به مواد اجازه بدید تا وقتی که به غلظت برسه و وقتی که بین دو انگشت آن را قرار میدید کاملاً کش بیاد و غلظت اون به اندازه غلظت عسل باشه .


مرحله سوم

دو عدد تخم مرغ را بشکنید و سفید و زرده تخم مرغ را جدا کنید و سفیده رو انقدر هم بزنید تا وقتی که کاملا فرم بگیرد وقتی که ظرف رو برمیگردونید سفیده تخم مرغ نریزه وقتی که شهد از حرارت افتاد ۲ قاشق غذاخوری از آن را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید خوب هم بزنید تا مخلوط بشه.


مرحله چهارم

دوباره این مواد را به شهد اضافه کنید و با همزن به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید تا وقتی که مواد کاملاً با هم یکدست بشن ؛ مواد رو روی حرارت ملایم قرار بدید و با همزن برقی به قدری هم بزنید تا مواد کاملا سفت و چسبناک بشه و کش بیاد بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آن را مدام هم میزنید.


مرحله پنجم

مغزیجات دلخواهتون رو به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید کف ظرف مورد نظرتون رو کمی آرد بپاشید مواد گز را داخل ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید و دوباره سطح آن را با آرد بپوشانید بعد مدت پنج ساعت داخل فریزر قرار بدید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.