طرز تهیه گز آردی خانگی اصفهان به روش بازاری
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک نوع تنقلات خوشمزه و شیرین ایرانی رو آوردیم که مطمعنا همه شما اون رو امتحان کردید ؛ آموزش امروز طرز تهیه گز آردی خانگی هست.
طرز تهیه گز آردی خانگی اصفهان به روش بازاری
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ سفیده تخم مرغ 2 عدد
⫸ شکر 1 لیوان
⫸ آب 1/4 لیوان
⫸ گلاب 1/4 لیوان
⫸ گلوکز نصف لیوان
⫸ مغزیجات به مقدار لازم
⫸ آرد به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شیرینی ملکه بادام به روش سنتی
مرحله اول
برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم قرار بدید و یک لیوان شکر را داخل آن بریزید و سپس به عنوان یک چهارم لیوان آب و یک چهارم لیوان گلاب اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که دونه های شکر کاملا حل بشن.
مرحله دوم
وقتی که شکر کاملا حل شد و محلول شفاف شد نصف لیوان گلوکز را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید و به مواد اجازه بدید تا وقتی که به غلظت برسه و وقتی که بین دو انگشت آن را قرار میدید کاملاً کش بیاد و غلظت اون به اندازه غلظت عسل باشه .
مرحله سوم
دو عدد تخم مرغ را بشکنید و سفید و زرده تخم مرغ را جدا کنید و سفیده رو انقدر هم بزنید تا وقتی که کاملا فرم بگیرد وقتی که ظرف رو برمیگردونید سفیده تخم مرغ نریزه وقتی که شهد از حرارت افتاد ۲ قاشق غذاخوری از آن را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید خوب هم بزنید تا مخلوط بشه.
مرحله چهارم
دوباره این مواد را به شهد اضافه کنید و با همزن به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید تا وقتی که مواد کاملاً با هم یکدست بشن ؛ مواد رو روی حرارت ملایم قرار بدید و با همزن برقی به قدری هم بزنید تا مواد کاملا سفت و چسبناک بشه و کش بیاد بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آن را مدام هم میزنید.
مرحله پنجم
مغزیجات دلخواهتون رو به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید کف ظرف مورد نظرتون رو کمی آرد بپاشید مواد گز را داخل ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید و دوباره سطح آن را با آرد بپوشانید بعد مدت پنج ساعت داخل فریزر قرار بدید ؛ نوش جان