طرز تهیه شیرینی ملکه بادام به روش سنتی

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام به روش سنتی

سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک شیرینی خیلی ساده هست که علاوه بر راحت بودن خیلی هم مقوی هست. آموزش امروز طرز تهیه شیرینی ملکه بادام هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 35 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام

مواد لازم برای 4 نفر

آرد 375 گرم

⫸ پودر شکر 125 گرم

⫸ روغن نیمه جامد 170 گرم

⫸ تخم مرغ 2 عدد

⫸ پودر هل نصف قاشق چایخوری

⫸ بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

⫸ خامه صبحانه 50 گرم

مواد لازم برای رویه شیرینی

⫸ عسل 200 گرم

⫸ خلال بادام 200 تا 250 گرم

⫸ کره 75 گرم

⫸ خامه صبحانه 50 گرم

⫸ شکر 100 گرم

⫸ زعفران آب کرده 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن شیرینی ملکه بادام ابتدا ۳۷۵ گرم آرد رو داخل یک ظرف بریزید بعد به آن نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری هل رو اضافه کنید و باهم مخلوط کنید سپس این مخلوط رو ۳ بار الک کنید.


مرحله دوم

حالا داخل یک ظرف دیگر ۱۷۰ گرم روغن نیمه جامد بریزید و به آن ۱۲۵ گرم پودر شکر رو اضافه کنید و با دور تند همزن ۵ دقیقه هم بزنید. حالا ۲ عدد تخم مرغ رو روی مخلوط شکر و روغن بشکنید و یک دقیقه با دور تند همزن مواد رو باهم مخلوط کنید و وسط کار حتما مواد رو دور گیری کنید.


مرحله سوم

حالا ۵۰ گرم خامه رو هم اضافه کنید و ۳۰ ثانیه باهم مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد رو در طی ۳ مرحله به مواد اضافه کنید و هر بار با لیسک مواد رو خوب مخلوط کنید تا وقتی که خمیر شیرینی جمع بشه.


مرحله چهارم

حالا کف سینی فر رو با روغن کمی چرب کنید بعد کمی روی اون آرد پاشی کنید و آرد اضافی اون رو بتکانید سپس خمیر شیرینی رو داخل سینی فر پهن کنید. حالا سینی فر رو طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار بدید.


مرحله پنجم

حالا برای درست کردن مواد رویه شیرینی ۵۰ گرم خامه صبحانه رو داخل یک ظرف بریزید بعد به آن ۲۰۰ گرم عسل رو اضافه کنید و کمی مخلوط کنید سپس ۷۵ گرم کره به دمای محیط رسیده و ۱۰۰ گرم شکر و ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده رو به بقیه مواد اضافه کنید و مواد رو خوب باهم مخلوط کنید و سپس روی حرارت قرار بدید و مدام هم بزنید تا مواد یک دست بشن.


مرحله ششم

وقتی که مواد یک دست شد به آن خلال بادام رو اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید و بعداز ۱ الی ۲ دقیقه اون رو از روی حرارت بردارید. حالا مواد رویه شیرینی رو روی شیرینی که از فر درآوردید بریزید و به طور یکنواخت روی خمیر مواد رو پخش کنید حالا شیرینی رو داخل طبقه بالای فر با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار بدید تا رویه شیرینی کاملا طلایی بشه.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.