طرز تهیه قرابیه ارده خوشمزه با بافت عالی به روش قنادی
سلام به آشپزان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه ترکی رو آوردیم که طعم خیلی متفاوتی داره ، آموزش امروز طرز تهیه قرابیه ارده هست .
قرابیه یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و لذیذ متعلق به اقوام آذری است که بیشتر از مجالس سرو میشود و یکی از معروف ترین سوغاتی های شهر تبریز است .
که با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه قرابیه ارده
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ کره 150 گرم
⫸ ارده 1 استکان
⫸ روغن مایع 1 استکان
⫸ پودر قند 1 لیوان
⫸ زرده تخم مرغ🥚 1 عدد
⫸ سفیده تخم مرغ🥚 1 عدد
⫸ آرد 2/5 تا 3 لیوان
⫸ خلال پسته و خلال بادام به مقدار لازم
⫸ بکینگ پودر و وانیل 1 و 1/4 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه قرابیه نشاسته ترکیه ساده و مجلسی
مرحله اول
برای درست کردن این شیرینی ترکی خوشمزه ابتدا 150 گرم کره که به دمای محیط رسیده را داخل یک ظرف بذارید سپس به آن 1 استکان ارده ، 1 استکان روغن مایع و 1 عدد زرده تخم مرغ🥚 را اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید .
مرحله دوم
1 لیوان پودر قند رو به مواد اضافه کنید و با همزن هم بزنید وقتی که کاملا با هم مخلوط شدند به آنها 1 و 1/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید .
مرحله سوم
وقتی که مواد خوب با هم مخلوط شدند 2/5 تا 3 لیوان آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید و هر بار هم بزنید و در آخر وقتی که آرد و کاملا اضافه کردید با دست اون رو کم و در حد مخلوط شدن هم بزنید .
مرحله چهارم
از مواد به اندازه یک گردو بردارید و آن را داخل دستتون کاملاً گرد کنید سپس اونها رو داخل سینی فر که از قبل داخل آن کاغذ روغنی انداخته و بذارید بعد روی آن سفیده تخم مرغ و خلال پسته و بادام بریزید ، شیرینی ها را به مدت 20 دقیقه ⏰ با دمای 180 درجه🔥 داخل فر قرار بدید تا کاملاً بپزد ؛ نوش جان