طرز تهیه جوز قندی اصفهانی به روش سنتی ساده و در خانه + نکات مهم

طرز تهیه جوز قندی اصفهانی به روش سنتی ساده و در خانه + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه جوز قندی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 180 دقیقه

طرز تهیه جوز قندی

مواد لازم برای 4 نفر

هلو 5 عدد

مغز بادام 3 قاشق غذاخوری

مغز گردو 3 قاشق غذاخوری

هل 2 قاشق چایخوری

آرد نخودچی 3 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن این سوغاتی اصفهانی خوشمزه ، ابتدا 5 عدد هلو رو بشورید و بعد اون‌ها رو داخل یک سینی قرار بدید. هلو ها رو زیر آفتاب مستقیم قرار بدید ، تا وقتی که هلوها نیمه خشک شوند.


مرحله دوم

در مرحله دوم ، بعد از اینکه هلو ها نیمه خشک شد ، اون‌ها را نصف کنید و هسته اونا را خارج کنید.


مرحله سوم

داخل یک ظرف دیگر 3 قاشق غذاخوری مغز بادام و 3 قاشق غذاخوری مغز گردو رو بریزید. بعد به آن 2 قاشق چای‌خوری پودر هل و 3 قاشق غذاخوری آرد نخودچی را اضافه کنید. حالا تمامی این مواد را با هم ترکیب کنید.


مرحله چهارم

بعد به اندازه دلخواهتون از این مواد بردارید و داخل هلوها قرار بدید. بعد از اینکه مغز تمام هلوها رو با این ترکیب پر کردید ، اون‌ها را زیر آفتاب بذارید تا به صورت کامل خشک شود. بعد می‌توانید آن را سرو و میل کنید. نوش جان


نکات مهم
به صورت دلخواه می‌توانید هر کدام از این مواد میانی که دوست نداشتید ، آن رو حذف کنید و یا اون رو با چیزهای دیگر جایگزین کنید.
در صورتی که هلو دوست نداشتید ، می‌توانید این جوز قندی خوشمزه رو با انجیر هم درست و میل کنید.
توجه کنید که این شیرینی رو می‌توانید فقط به مدت یک سال داخل ظرف دربسته و درون یخچال نگهداری کنید. بعد از این مدت دیگر قابل استفاده نخواهد بود.
در صورتی که گردو و بادام دوست نداشتید و یا به آنها حساسیت داشتید ، می‌توانید از پودر هسته زردآلو هم استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.