طرز تهیه جوز قندی اصفهانی به روش سنتی ساده و در خانه + نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه جوز قندی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه جوز قندی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ هلو 5 عدد
⫸ مغز بادام 3 قاشق غذاخوری
⫸ مغز گردو 3 قاشق غذاخوری
⫸ هل 2 قاشق چایخوری
⫸ آرد نخودچی 3 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه فرنی اصفهانی یک وعده مقوی مناسب صبحانه خوشمزه و بی نظیر
مرحله اول
برای درست کردن این سوغاتی اصفهانی خوشمزه ، ابتدا 5 عدد هلو رو بشورید و بعد اونها رو داخل یک سینی قرار بدید. هلو ها رو زیر آفتاب مستقیم قرار بدید ، تا وقتی که هلوها نیمه خشک شوند.
مرحله دوم
در مرحله دوم ، بعد از اینکه هلو ها نیمه خشک شد ، اونها را نصف کنید و هسته اونا را خارج کنید.
مرحله سوم
داخل یک ظرف دیگر 3 قاشق غذاخوری مغز بادام و 3 قاشق غذاخوری مغز گردو رو بریزید. بعد به آن 2 قاشق چایخوری پودر هل و 3 قاشق غذاخوری آرد نخودچی را اضافه کنید. حالا تمامی این مواد را با هم ترکیب کنید.
مرحله چهارم
بعد به اندازه دلخواهتون از این مواد بردارید و داخل هلوها قرار بدید. بعد از اینکه مغز تمام هلوها رو با این ترکیب پر کردید ، اونها را زیر آفتاب بذارید تا به صورت کامل خشک شود. بعد میتوانید آن را سرو و میل کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ به صورت دلخواه میتوانید هر کدام از این مواد میانی که دوست نداشتید ، آن رو حذف کنید و یا اون رو با چیزهای دیگر جایگزین کنید.
◉ در صورتی که هلو دوست نداشتید ، میتوانید این جوز قندی خوشمزه رو با انجیر هم درست و میل کنید.
◉ توجه کنید که این شیرینی رو میتوانید فقط به مدت یک سال داخل ظرف دربسته و درون یخچال نگهداری کنید. بعد از این مدت دیگر قابل استفاده نخواهد بود.
◉ در صورتی که گردو و بادام دوست نداشتید و یا به آنها حساسیت داشتید ، میتوانید از پودر هسته زردآلو هم استفاده کنید.