طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با پف زیاد و بافت عالی به روش بازاری
همراهان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک خمیر پیتزا رو آوردیم که بافت عالی ای داره و با این روش شما میتونید یک خمیر با پف زیاد داشته باشید این رسپی یک گزینه عالی برای خمیر پیتزای خونگی هست ؛ با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ شیر گرم 1 لیوان
⫸ مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری
⫸ شکر 1 قاشق غذاخوری
⫸ تخم مرغ بزرگ 1 عدد
⫸ نمک 1 قاشق مرباخوری
⫸ روغن جامد 2 قاشق غذاخوری
⫸ آرد قنادی یا آرد نان فانتزی به مقدار کافی
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه خمیر باقلوا به روش قنادی و آموزش مرحله به مرحله
مرحله اول
ابتدا شیر گرم را داخل یک کاسه کوچک بریزید و به آن خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید ، به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کنه داخل یک ظرف 1 عدد تخم مرغ را بشکنید و به آن نمک و روغن را اضافه کنید و مخلوط کنید تا تخم مرغ از لختگی در بیاد .
مرحله دوم
خمیر مایه به عمل آمده را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید در آخر روی مواد آرد را الک کنید ریختن آرد رو تا جایی اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبه بعد حدود 10 دقیقه خمیر را ورز بدید .
مرحله سوم
وقتی که سطح خمیر یکدست و صیقلی شد کف کاسه آرد بپاشید خمیر و داخلش قرار بدید و مجددا روی خمیر کمی آرد بپاشید بعد یک کیسه فریزر روی خمیر قرار بدید و به مدت 1 ساعت در جای گرم به خمیر استراحت بدید بعد از 1 ساعت پف خمیر را بگیرید و استفاده کنید ؛ نوش جان
نکات مهم :
📌 این مقدار مواد مناسب برای 2 عدد پیتزا سایز 30 می باشد که حدودا 4 نفر را پاسخگو است .
📌 در صورت تمایل استفاده از روغن مایع ( به جای 2 قاشق غذاخوری روغن جامد 6 قاشق غذاخوری روغن مایع استفاده کنید ) .
📌 مقدار آرد حدودا 400 تا 500 گرم می باشد ولی تاجایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد .
📌 در صورت استفاده از آرد گندم حتما آرد را الک کنید .
📌 در صورت عدم استفاده از شیر میتوانید از آب جوشیده ملایم طوری که گرم باشد ولی دست را نسوزاند استفاده کنید .