طرز تهیه خمیر یوفکا در خانه مناسب انواع غذا و شیرینی + نکات مهم

طرز تهیه خمیر یوفکا در خانه مناسب انواع غذا و شیرینی + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه خمیر یوفکا + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 120 دقیقه

طرز تهیه خمیر یوفکا

مواد لازم برای 4 نفر

آرد 3/5 پیمانه

شیر 1 پیمانه

آب 1 پیمانه

روغن 1 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

آب لیمو 1 قاشق مرباخوری

سرکه سفید 1 قاشق مرباخوری

نمک نوک قاشق چایخوری

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

نشاسته ذرت به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این خمیر خوشمزه و کاربردی ، ابتدا آرد رو داخل یک ظرف بریزید و وسط آن یک گودی ایجاد کنید. بعد وسط این گودی آب بریزید و سپس روغن ، شیر ، آب لیموی ترش ، سرکه سفید ، نمک و بیکینگ پودر به آن اضافه کنید.


مرحله دوم

در آخر تخم مرغ‌ها را داخل این گودی بشکنید. بعد با قاشق مواد رو هم بزنید ، تا آرد به صورت کامل با باقی مواد ترکیب شود. بعد از اینکه مواد خمیر به صورت کامل ترکیب شد ، با دست اون رو خوب ورز بدید تا خمیر درون کاسه جمع شود و به بافت لطیف و یکدستی برسد.


مرحله سوم

روی سطح کار نشاسته ذرت بپاشید ، بعد خمیر را روی آن قرار بدید و به صورت کامل به نشاسته ذرت آغشته کنید. سپس دور خمیر سلفون بپیچید و اون رو به مدت 20 دقیقه تا 2 ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا خمیر استراحت کند و به بافت لطیف و با کیفیت‌تر برسد.


مرحله چهارم

بعد از گذشت این زمان خمیر را از داخل یخچال بیرون بیاورید و مجدد روی سطح کار آرد پاشی کنید. خمیر را روی آن قرار بدید و به مدت 10 دقیقه اون رو ورز بدید و بعد به 6 قسمت مساوی خمیر و تقسیم کنید.


مرحله پنجم

بعد از اینکه خمیر را به چانه‌های مساوی تقسیم کردید ، روی اونها نشاسته ذرت بپاشید و با وردنه به صورت کامل بازی کنید. حالا یک عدد خمیر باز شده داخل ظرف مورد نظرتون قرار بدید.


مرحله ششم

مجدد روی آن نشاسته ذرت بریزید و بعد یک خمیر دیگر روی آن قرار بدید. وقتی که تمامی خمیر رو به این شکل درست کردید ، با وردنه اون رو باز کنید تا خمیر نازک شود و به هر شکلی که دوست داشتید فرم بگیرد. بعد اون رو داخل فریزر نگهداری کنید. نوش جان


نکات مهم
توجه کنید که هر چقدر خمیر یوفکا بیشتر استراحت کند ، به بافت بهتر و کیفیت بالاتری می‌رسد.
اگر می‌خواهید که خمیر یوفکا را برای مدت طولانی‌تری درون یخچال یا فریزر نگهداری کنید ، تخم مرغ را حذف کنید و بعد اون رو درون یخچال قرار بدید.
حتماً برای باز کردن خمیر از نشاسته ذرت استفاده کنید و وقتی می‌خواهید خمیر هارو روی هم قرار بدید ، بین آنها نشاسته ذرت بریزید تا به هم نچسبند.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.