طرز تهیه خمیر یوفکا در خانه مناسب انواع غذا و شیرینی + نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه خمیر یوفکا + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه خمیر یوفکا
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد 3/5 پیمانه
⫸ شیر 1 پیمانه
⫸ آب 1 پیمانه
⫸ روغن 1 پیمانه
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ آب لیمو 1 قاشق مرباخوری
⫸ سرکه سفید 1 قاشق مرباخوری
⫸ نمک نوک قاشق چایخوری
⫸ بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
⫸ نشاسته ذرت به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه خمیر هزارلا در خانه مناسب پخت انواع شیرینی و غذا
مرحله اول
برای درست کردن این خمیر خوشمزه و کاربردی ، ابتدا آرد رو داخل یک ظرف بریزید و وسط آن یک گودی ایجاد کنید. بعد وسط این گودی آب بریزید و سپس روغن ، شیر ، آب لیموی ترش ، سرکه سفید ، نمک و بیکینگ پودر به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
در آخر تخم مرغها را داخل این گودی بشکنید. بعد با قاشق مواد رو هم بزنید ، تا آرد به صورت کامل با باقی مواد ترکیب شود. بعد از اینکه مواد خمیر به صورت کامل ترکیب شد ، با دست اون رو خوب ورز بدید تا خمیر درون کاسه جمع شود و به بافت لطیف و یکدستی برسد.
مرحله سوم
روی سطح کار نشاسته ذرت بپاشید ، بعد خمیر را روی آن قرار بدید و به صورت کامل به نشاسته ذرت آغشته کنید. سپس دور خمیر سلفون بپیچید و اون رو به مدت 20 دقیقه تا 2 ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا خمیر استراحت کند و به بافت لطیف و با کیفیتتر برسد.
مرحله چهارم
بعد از گذشت این زمان خمیر را از داخل یخچال بیرون بیاورید و مجدد روی سطح کار آرد پاشی کنید. خمیر را روی آن قرار بدید و به مدت 10 دقیقه اون رو ورز بدید و بعد به 6 قسمت مساوی خمیر و تقسیم کنید.
مرحله پنجم
بعد از اینکه خمیر را به چانههای مساوی تقسیم کردید ، روی اونها نشاسته ذرت بپاشید و با وردنه به صورت کامل بازی کنید. حالا یک عدد خمیر باز شده داخل ظرف مورد نظرتون قرار بدید.
مرحله ششم
مجدد روی آن نشاسته ذرت بریزید و بعد یک خمیر دیگر روی آن قرار بدید. وقتی که تمامی خمیر رو به این شکل درست کردید ، با وردنه اون رو باز کنید تا خمیر نازک شود و به هر شکلی که دوست داشتید فرم بگیرد. بعد اون رو داخل فریزر نگهداری کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ توجه کنید که هر چقدر خمیر یوفکا بیشتر استراحت کند ، به بافت بهتر و کیفیت بالاتری میرسد.
◉ اگر میخواهید که خمیر یوفکا را برای مدت طولانیتری درون یخچال یا فریزر نگهداری کنید ، تخم مرغ را حذف کنید و بعد اون رو درون یخچال قرار بدید.
◉ حتماً برای باز کردن خمیر از نشاسته ذرت استفاده کنید و وقتی میخواهید خمیر هارو روی هم قرار بدید ، بین آنها نشاسته ذرت بریزید تا به هم نچسبند.