طرز تهیه کلوچه فومن به روش بازاری با آموزش مواد میانی

طرز تهیه کلوچه فومن به روش بازاری با آموزش مواد میانیسلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کلوچه خوشمزه رو آوردیم که یکی از سوغاتی های استان گیلانه. آموزش امروز طرز تهیه کلوچه فومن هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه کلوچه فومن

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

آرد 3 پیمانه

کره 70 گرم

تخم مرغ 1 عدد

شیر نصف پیمانه

نمک نصف قاشق چایخوری

شکر 3 قاشق غذاخوری

خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای مواد میانی کلوچه

آرد 1 پیمانه

شکر 1 پیمانه

روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

کره 50 گرم

گردو آسیاب شده نصف پیمانه

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

پودر هل،پودر جوز هندی و وانیل هرکدام نصف قاشق چایخوری


مرحله اول

یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و به همراه یک قاشق غذاخوری شکر داخل شیر ولرم بریزید و در ظرف رو بزارید تا عمل خمیر مایه به عمل بیاد ؛ کره ، باقی شکر و تخم مرغ رو داخل یک ظرف بریزد و با همزن برقی یا دستی بهم بزنید تا خوب باهم مخلوط بشن سپس خمیرمایه به عمل اومده رو اضافه و مخلوط کنید تا وقتی که مواد یک دست بشه.


مرحله دوم

آرد و نمک را مخلوط کنید و با الک کردن به باقی مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا وقتی که خمیری لطیف و یک دست به دست بیاد ؛ خمیر را به مدت۱۰ دقیقه ورز بدید و بعد اون رو داخل ظرف بزارید و روی خمیر رو بپوشانید و به مدت ۱ ساعت و نیم توی محیط آشپزخونه استراحت بدید تا حجمش ۲ برابر بشه.


مرحله سوم

برای درست کردن مواد میانی : آرد رو داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید و به مدت ۵ دقیقه تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه سپس کره و روغن مایع رو داخل یک ظرف بریزید و باهم ترکیب کنید و شکر رو اضافه و خوب مخلوط کنید ؛ آرد رو هم اضافه و مخلوط میکنیم در آخر دارچین ، هل ، جوز هندی ، وانیل و گردو رو اضافه و مخلوط کنید.


مرحله چهارم

وقتی که حجم خمیر ۲ برابر شد پف خمیر رو بگیرید و چونه هایی به اندازه ی یک نارنگی از خمیر بردارید بعد کف دست پهن کرده و مواد میانی رو روی خمیر بریزید و خمیر رو جمع کنید.


مرحله پنجم

با دست روی کاغذ روغنی پهن کنید و مهر رو توی آرد بزنید و روی خمیر محکم فشار بدید تا ردش روی خمیر بیفته. حالا ۱ زرده ی تخم مرغ ، ۲ قاشق شیر و مقداری زعفران رو باهم مخلوط کنید و روی خمیر رومال کنید


مرحله ششم 

با چاقو حفره هایی ایجاد کنید تا خمیر توی فر پف نکنه و در آخر کنجد یا تخم خرفه روی خمیر بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ توی فر قرار بدید تا بپزه بعد از اینکه از فر در آوردید توی پارچه قرار بدید تا خشک نشن ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.