طرز تهیه کلوچه کنجدی خانگی نرم و خوشمزه در فر و بدون فر

طرز تهیه کلوچه کنجدی خانگی نرم و خوشمزه در فر و بدون فرکاربران هنرمند سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک کلوچه خوشمزه کنجدی رو آوردیم که با این آموزش میتونید اون رو هم در فر و هم بدون فر درست کنید ؛ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه کلوچه کنجدی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

تخم مرغ 1 عدد

⫸ وانیل 1/4 قاشق چایخوری

⫸ پودر هل 1/4 قاشق چایخوری

⫸ شکر نصف لیوان

⫸ شیر 1/3 لیوان

⫸ روغن مایع 1/3 لیوان

⫸ گلاب 2 قاشق غذاخوری

⫸ آرد قنادی 190 گرم

⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

⫸ کنجد به میزان لازم


مرحله اول

ابتدا 1 عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید و به آن وانیل و پودر هل را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی در بیاد بعد به ترتیب شکر ، روغن ، شیر و گلاب رو بریزید و در حد مخلوط شدن آن ها را هم بزنید .


مرحله دوم

در این مرحله اگر خواستید می توانید کمی زعفران دم کرده اضافه کنید آرد را به همراه بکینگ پودر الک کنید و به مواد اضافه کنید و در حد ترکیب شدن مواد با هم مخلوط کنید وقتی که مواد به غلظت رسید مواد رو داخل یک قیف بریزید و به اندازه 1 سانت سر قیف را برش بزنید .


مرحله سوم

برای درست کردن کلوچه ها در فر کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و مواد رو با فاصله مناسب داخل سینی بریزید و در آخر روی آن کنجد بریزید حالا سینی را داخل فر به مدت 10 الی 15 دقیقه با دمای 180 درجه قرار بدید تا بپزد .


مرحله چهارم

برای درست کردن کلوچه ها بدون فر داخل ماهیتابه کاغذ روغنی بیندازید و مواد را روی آن بریزید بعد روی آن کمی کنجد بریزید روی شعله گاز شعله پخش کن قرار بدید و بعد ماهیتابه روی اون قرار بدید در ماهیتابه رو به همراه دمکنی بزارید سپس 20 دقیقه به آن اجازه بدید تا شیرینی ها بپزند .


مرحله پنجم

بعد از اینکه زمان پخت شیرینی ها تمام شد روی آنها پارچه بندازید تا خنک بشه بعد از اینکه شیرینی ها خنک شدن آنها را داخل ظرف دربسته قرار بدید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.