طرز تهیه کلوچه سیب و دارچین با بافت عالی مناسب عصرانه
سلام به مخاطبین سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک کلوچه خیلی ساده رو آوردیم که میتونید خیلی راحت درست کنید مطمعنا بچه ها عاشق این کلوچه فوق العاده سالم میشن ، آموزش امروز طرز تهیه کلوچه سیب هست ؛ با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کلوچه سیب
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ🥚 1 عدد
⫸ شکر نصف لیوان
⫸ آرد سفید 2 لیوان حدود
⫸ روغن مایع 1/3 لیوان
⫸ ماست 1/3 لیوان
⫸ وانیل 1/4 قاشق چایخوری
⫸ بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
⫸ سیب🍎 2 عدد
⫸ دارچین به مقدار لازم
⫸ مغزیجات 1/4 لیوان
⫸ شیر نصف لیوان
⫸ زعفران به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کلوچه کنجدی خانگی ترد و خوشمزه
مرحله اول
در مرحله اول 2 عدد سیب رو خوب بشورید بعد آن را با دستمال خشک کنید سپس پوست سیب ها رو بگیرید بعد به همراه شکر داخل قابلمه بریزید و اون رو روی حرارت ملایم بذارید تا سیب ها پخته بشه و آب اضافه آن تبخیر بشه .
مرحله دوم
بعد از پخت از روی حرارت بردارید و به آن پودر دارچین و مغزیجات دلخواهتان را اضافه کنید و مخلوط کنید و کنار بگذارید تا هم دمای محیط بشه .
مرحله سوم
در این مرحله 1عدد تخم مرغ🥚 را داخل یک ظرف بشکنید بعد به آن وانیل و شکر اضافه کنید و با دور تند همزن هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه وقتی که مواد کرمی و حجیم شد روغن مایع و ماست رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آن را به صورت دورانی هم بزنید .
مرحله چهارم
در آخر آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر منسجم به دست بیاد بعد از خمیر و اندازه های مساوی بردارید و روی سطح کار بزارید و اون رو پهن کنید سپس از مایه میانی داخل آن بریزید و با دست خمیر و جمع کنید .
مرحله پنجم
کلوچه ها را داخل سینی با فاصله مناسب از هم بچینید بعد روی کلوچه ها را با 1 عدد زرده تخم مرغ🥚 ، 1 تا 2 قاشق چایخوری شیر و زعفران رومال کنید و سپس سینی را داخل فر گرم شده با دمای 170 درجه🔥 بین 15 تا 20 دقیقه⏰ قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان