طرز تهیه مینی کیک پسته ای و زعفرانی مناسب پذیرایی یلدا

طرز تهیه مینی کیک پسته ای و زعفرانی مناسب پذیرایی یلداسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه مینی کیک پسته + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 35 الی 40 دقیقه
زمان تهیه: 25 دقیقه

طرز تهیه مینی کیک پسته

مواد لازم برای 12 نفر

آرد 250 گرم

شکر 200 گرم

روغن 1 پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

ماست پرچرب 3/4 پیمانه

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری

پودر هل 2 قاشق چایخوری

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

گلاب 2 قاشق چایخوری

پسته خرد شده 100 گرم


مرحله اول

برای درست کردن مینی کیک پسته زعفرانی ، ابتدا فر رو با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا حین درست کردن کیک گرم شود. حالا قالب‌های مینی کیک را چرب کنید و بعد داخل آنها مقداری آرد الک کنید ، آرد اضافی آن را بگیرید و قالب‌ها را کنار بذارید.


مرحله دوم

داخل یک ظرف تخم مرغ‌ها رو بریزید و به آن شکر اضافه کنید و با دور تند همزن برقی هم بزنید ، تا جایی که تخم مرغ از لختگی در بیاید و کرم رنگ و کش‌دار شود.


مرحله سوم

ماست رو داخل یک ظرف بریزید ، به آن زعفران گلاب را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ماست رنگ بگیرد. بعد این ترکیب رو به تخم مرغ اضافه کنید و در حد مخلوط شدن اون رو هم بزنید. سپس روغن مایع را هم به این ترکیب اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد اون‌ها را ترکیب کنید.


مرحله چهارم

آرد رو داخل یک ظرف بریزید و به آن بیکینگ پودر ، وانیل و پودر هل رو اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. این ترکیب رو دو بار الک کنید و طی سه مرحله به مواد قبلی اضافه کنید. با لیسک به صورت دورانی مواد رو هم بزنید تا پف تخم مرغ نخوابد.


مرحله پنجم

بعد از اینکه مواد ترکیب شد ، 1/3 قالب‌ها رو با مواد پر کنید. حالا قالب‌ها را داخل سینی فر بچینید و بعد سینی را به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر قرار بدید تا مینی کیک‌ها پخته شود. بعد آنها را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید تا خنک شود. سپس آنها را از داخل قالب خارج کنید. نوش جان


نکات مهم
موادی که برای درست کردن این کیک استفاده می‌کنید ، باید به دمای محیط برسند و خیلی سرد نباشند.
زعفرانی که در تهیه این کیک استفاده می‌شود ، طعم مطبوعی به آن می‌دهد و یک گزینه عالی برای مراسم‌های مذهبی است.
بعد از گذشت زمان پخت کاپ کیک‌ها ، حتماً خلال دندان در مرکز آنها فرو کنید و اگر مایع کیک به آن نچسبید اون‌ها را از داخل فر بیرون بیاورید.
بعد از اینکه مینی کیک‌ها آماده شدند ، اون‌ها رو داخل یک ظرف دربسته بچینید و در جای خنک نگهداری کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.