طرز تهیه نان چایی قزوین نرم و خوشمزه به روش سنتی
آشپزان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک شیرینی خشک قزوینی رو آوردیم که با چایی میتونه یک گزینه عالی برای عصرانه باشد ، آموزش امروز طرز تهیه نان چایی قزوین هست .
نان چایی یکی از محبوب ترین شیرینی های سنتی استان قزوین است که به طور ویژه در ایام عیدنوروز تهیه و سرو میشود ، این شیرینی را به دلیل داشتن طعم شیرین بسیار ملایم به اسم نان میشناسند ، ترکیب این شیرینی در کنار چایی در وعده عصرانه یک انتخاب به شدت دلچسب است .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه نان چایی قزوین
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ آرد 2/5 لیوان
⫸ تخممرغ 1 عدد
⫸ شیر 1/3 لیوان
⫸ شکر 2 لیوان
⫸ روغنمایع 1/3 لیوان
⫸ خمیرمایه 1/2 قاشق چایخوری
⫸ بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شیرینی قندی قزوینی برای عید نوروز بدون فر
مرحله اول
ابتدا 1 عدد تخم مرغ را داخل ظرف بشکنید و با همزن دستی هم بزنید تا از لختگی در بیاد بعد به آن شکر ، روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس گلاب رو اضافه کنید و هم بزنید و حین هر زدن ظرف رو دور گیری کنید تا نون چایی ها بوی تخم مرغ نگیرد .
مرحله دوم
وقتی که مواد یکدست شد آرد ، بکینگ پودر و خمیر مایه را خوب با هم مخلوط کنید و با الک به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که خمیر صاف و یکدستی داشته باشید حتماً آرد رو طی چند مرحله اضافه کنید که خمیر سفت باشد .
مرحله سوم
وقتی که خمیر جمع شد روی آن یک کیسه فریزر قرار بدید و بعد روی آن یک پارچه بکشید و به مدت 1 ساعت به آن استراحت بدید ، بعد از استراحت خمیر را روی سطح کار قرار دهید و چانه های 45 گرمی از آن جدا کنید و بعد هر چانه را گرد کنید و به آن شکل دلخواهتون رو بدید .
مرحله چهارم
داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید و روی آن خمیرها رو بچینید با زرده تخم مرغ و زعفران روی آن را رومال کنید و به مدت 30 دقیقه داخل فر از قبل با دمای 170 درجه گرم شده در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزند ؛ نوش جان
نکات مهم :
❌ خمیر اصلا نیاز ب ورز نداشته فقط در حدی ک آرد با مواد ترکیب شود .
❌ حتما فر را از قبل گرم کنید .
❌ حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید زیرا سینی لعابی فر باعث تیره شدن شیرینی و سوختنش میشود .
❌ برای داشتن مقدار کمتر میتوانید مقدار مواد را نصف کنید ؛ در حالت عادی این مقدار مواد حدود 2 کیلوگرم نان چایی میدهد .