طرز تهیه شیرینی قندی قزوینی برای عید نوروز بدون فر
سلام به عزیزان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک شیرینی قزوینی رو آوردیم که معمولا در عید نوروز استفاده میشه و طعم خیلی خوبی داره . آموزش امروز طرز تهیه شیرینی قندی قزوینی هست ، با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه شیرینی قندی قزوینی
مواد لازم برای 6 الی 8 نفر
⫸ آرد 1/5 پیمانه
⫸ پودر قند 3/4 پیمانه
⫸ پودر هل 1 قاشق چایخوری
⫸ روغن نیمه جامد نصف لیوان
⫸ بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
⫸ زعفران دم کرده به مقدار لازم
⫸ پودر کاکائو به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شیرینی پا درازی قزوینی + نکات مهم
مرحله اول
ابتدا نصف لیوان و روغن نیمه جامد را داخل یک ظرف بریزید و بعد به اون 3/4 پیمانه پودر قند و 1 قاشق چایخوری پودر هل را اضافه کنید و بعد به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا وقتی که سبک و کرمی شود .
مرحله دوم
1 لیوان آرد رو الک کنید بعد به بقیه مواد اضافه کنید و مخلوط کنید باقیمانده آرد رو با 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و آنها را مخلوط کنید .
مرحله سوم
خمیر شیرینی را به 3 قسمت تقسیم کنید و به یکی از قسمت ها مقداری زعفران و به یکی از قسمت ها مقداری کاکائو اضافه کنید و آن رو خوب مخلوط کنید تا خمیر رنگ بگیرد .
مرحله چهارم
داخل ماهیتابه کاغذ روغنی بندازید بعد اندازه یک گردو از مواد بردارید و داخل دستتون گرد کنید سپس با چاقو روی اون طرح بندازید و اون رو داخل ماهیتابه بچینید .
مرحله پنجم
در ماهیتابه رو به همراه دمکنی بزارید بعد ماهیتابه رو روی شعله پخش کنی که از قبل 15 دقیقه گرم شده به مدت 20 دقيقه قرار بدید تا وقتی که زیر شیرینی طلایی شود سپس از ماهیتابه خارج کنید اجازه دهید سرد شود و سطح آن را با کنجد یا تخم سیاه تزیین کنید ؛ نوش جان