طرز تهیه نان گیسو یا نان سوئیسی خانگی با حجم و بافت عالی

طرز تهیه نان گیسو یا نان سوئیسی خانگی با حجم و بافت عالیکاربران محترم سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه نان یک نان جذاب رو آوردیم که ظاهر خیلی خوشگلی داره و یک پیشنهاد عالی برای وعده صبحانه و عصرانه است ؛ آموزش امروز طرز تهیه نان گیسو است .
نان گیسو یا نان سوئیسی یکی از انواع نان های بسیار مشهور است این نان به دلیل داشتن بافت بسیار نرم و خوب و مزه کره که در آن بسیار محسوس است دارای محبوبیت بالایی می باشد ، نان گیسو در دسته نان های حجیم قرار داشته و به دلیل روش تهیه راحت و مواد در دسترس به راحتی در منزل قابل تهیه می باشد .
با ما همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه نان گیسو خانگی

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

⫸ آرد 3 پیمانه

⫸ شکر 3/4 پیمانه

⫸ خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری

⫸ تخم مرغ درشت 1 عدد

⫸ روغن مایع 1/3 پیمانه

⫸ شیر ولرم 1 پیمانه

مواد لازم برای رومال خمیر

⫸ زرده تخم مرغ 1 عدد

⫸ روغن مایع 1/2 قاشق غذاخوری

⫸ زعفران دم شده 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

ابتدا آرد الک شده رو داخل یک کاسه گود بریزید بعد به آن شکر و خمیر مایه رو اضافه کنید و باهم کمی مخلوط کنید بعد وسط مواد یک حفره ایجاد کنید و تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کنید و شیر رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر منسجم به دست بیارید .


مرحله دوم

خمیر رو با دست ورز بدید بعد خمیر رو روی سطح کار قرار بدید و کره را به آن اضافه کنید و حدود 10 الی 15 دقیقه خمیر رو ورز بدید حالا خمیر رو داخل ظرف از قبل چرب شده قرار بدید و روی اون رو بکشید و به مدت 2 ساعت به آن استراحت بدید تا حجم خمیر 2 برابر شود .


مرحله سوم

بعد از این مدت پف خمیر رو بگیرید و خمیر رو به 5 دسته 3 عددی تقسیم کنید بعد هر 3 قسمت رو به صورت نوارهایی با قطر متوسط در بیارید و بعد اونهارو از بالا به هم بچسبانید و گیس بافت کنید .


مرحله چهارم

خمیرهارو داخل سینی فر که داخل آن کاغذ روغنی انداخته اید قرار بدید و به مدت 30 دقیقه به آنها استراحت بدید و بعد از استراحت با زرده تخم مرغ و کمی زعفران آن را رومال کنید ، نان هارو داخل فر که از قبل به مدت 10 دقیقه گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار بدید تا بپزد ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.