طرز تهیه نان پاپیونی برای صبحانه نرم خوشمزه

طرز تهیه نان پاپیونی برای صبحانه نرم خوشمزهسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک نان خیلی خوشمزه هست که شکل خیلی متفاوتی و داره آموزش امروز طرز تهیه نان پاپیونی هست. برای یادگیری این نان ساده با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه نان پاپیونی

مواد لازم برای 4 نفر

آرد 2/5 لیوان

کره 50 گرم

تخم مرغ  1 عدد

نمک 1 قاشق چایخوری

شکر 3 قاشق سوپخوری

خمیر مایه 2 قاشق چایخوری

آب ولرم 1/4 لیوان

شیر ولرم نصف لیوان


مرحله اول

برای درست کردن این نان خوشمزه ابتدا یک چهارم لیوان آب ولرم رو به همراه نصف لیوان شیر و دو قاشق چای خوری خمیر مایه را با هم مخلوط کنید وقتی که مواد خوب با هم مخلوط شدند به آن ۳ قاشق سوپ خوری شکر و یک قاشق چای خوری نمک و ۱ عدد تخم مرغ رو اضافه کنید و باهم مخلوط کنید


مرحله دوم

حالا دو و نیم لیوان آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا وقتی که خمیر جمع و منسجم بشه حالا روی خمیر را سلفون بکشید و اجازه بدید تا به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کند.


مرحله سوم

حالا ۵۰ گرم کره به دمای محیط رسیده رو به خمیر اضافه کنید و با دست اون رو ورز بدید تا جایی که خمیر به دست نچسبه بعد دوباره روی خمیر را سلفون بکشید و اجازه بدید تا به مدت یک ساعت استراحت کنه بعد از یک ساعت که حجم خمیر دوبرابر شد خمیر را به ۱۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و اون رو به صورت چونه در بیارید.


مرحله چهارم

بعد از روی اونها رو بکشید و به مدت ۱۵ دقیقه به آنها استراحت بدید حالا سطح کار و آرد پاشی کنید و یکی از چونه ها رو روی سطح کار بزارید و با وردنه اون رو باز کنید به شکل پاپیون اون رو ببندید.


مرحله پنجم

حالا با فاصله مناسب داخل سینی فر که از قبل روی آن کاغذ روغنی انداخته بچینید بعد روی اونها رو بکشید و به مدت یک ساعت به آنها استراحت بدید بعد از یک ساعت روی آنها مقداری آرد بپاشید و بعد در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بگذارید تا بپزد نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.