طرز تهیه نان کاسه ای خانگی با نان لواش برای سالاد

طرز تهیه نان کاسه ای خانگی با نان لواش برای سالاد

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز اومدیم با طرز تهیه نان کاسه ای . این نان رو میتونید با هرچیزی که دوست داشته پاشید پر کنید و یا به همراه با سالاد سزار اون رو میل کنید.پس با این آموزش همراه باشید

درجه سختی: 2/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه نان کاسه ای

مواد لازم برای 4 نفر

نان لواش به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن نان کاسه ای ابتدا قالب رو برعکس کنید و نون هاتون رو روی اون بزارید. بعد با آب‌پاش روی نون ها آب اسپری کنید و با دستتون هر شکلی که دوست دارید به نان بدید.


مرحله دوم

بعد نون رو داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار بدید تا نون به آرامی خشک بشه وقتی که نان خشک شد آن را به آرامی از قالب جدا کنید و اجازه بدید که خنک بشه.


مرحله سوم

وقتی که نون خنک شد داخل آن را با هر چیزی که خواستید میتونید پر کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.