طرز تهیه نان خامه ای کراکولین با رویه شکر قهوه ای با طعمی فوق العاده

طرز تهیه نان خامه ای کراکولین با رویه شکر قهوه ای با طعمی فوق العادهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه نان خامه ای کراکولین + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 80 دقیقه

طرز تهیه نان خامه ای کراکولین

مواد لازم برای 5 نفر

آرد 1 لیوان

تخم مرغ 3 عدد

پودر قند 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع 1/4 لیوان

آب 1 لیوان

وانیل 1/2 قاشق چایخوری

نمک 1 پنس

مواد لازم برای روی نان

کره 50 گرم

شکر قهوه ای 50 گرم

آرد 50 گرم


مرحله اول

برای درست کردن این نان خامه‌ای‌های خوشمزه ، ابتدا مواد روی نان رو درست کنید. برای این کار کره رو داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن شکر قهوه‌ای رو اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید ، تا مواد به صورت کامل یکدست شود.


مرحله دوم

آرد رو به این مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید ، تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاورید. بعد خمیر رو بین دو کیسه فریزر قرار بدید ، با وردنه اون را به ضخامت یک میلی‌متر باز کنید و با کاتر گرد او را برش بزنید.


مرحله سوم

خمیرهای کاتر زده شده را داخل یک ظرف بچینید و درون یخچال قرار بدید تا سرد شود.


مرحله چهارم

برای درست کردن خمیر نان خامه‌ای ، اول از همه فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید ، تا حین درست کردن مایع شیرینی گرم شود.


مرحله پنجم

آب رو به همراه روغن مایع ، نمک و پودر قند داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید. بعد قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید ، تا این ترکیب به جوش بیاید.


مرحله ششم

آرد رو یکباره به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید ، تا مواد به شکل یک خمیر داخل قابلمه جمع شوند. خمیر را به مدت 5 دقیقه هم بزنید ، بعد اون رو از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا خنک شود.


مرحله هفتم

خمیر را داخل یک قابلمه بریزید و به آن تخم مرغ‌ها را دانه دانه به خمیر اضافه کنید. هر کدام رو با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود و تخم مرغ‌ها به خورد خمیر برود. با آخرین تخم مرغ وانیل رو هم اضافه کنید و ترکیب کنید.


مرحله هشتم

وقتی که خمیر به حالت چسبنده درآمد ، اون رو داخل یک قیف بریزید و سر قیف یک ماسوره ساده بزارید. در این مرحله داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید و بعد خمیر رو با فاصله از هم درون سینی فر پایپ کنید.


مرحله نهم

خمیرهای کاتر زده‌ که در مرحله اول درست کردید ، از داخل یخچال بیرون بیاورید و روی خمیرهای پایپ زده شده درون سینی فر بچینید. حالا سینی را داخل فری که از قبل گرم کردید ، به مدت 20 دقیقه قرار بدید تا کاملاً پخته شوند.


مرحله دهم

بعد از اینکه 20 دقیقه گذشت دمای دستگاه رو روی 180 درجه سانتیگراد بذارید و اجازه بدید نان خامه‌ای‌ها به مدت 8 الی 7 دقیقه دیگر داخل فر بماند و روی آنها کاملاً پخته و طلایی شود.


مرحله یازدهم

بعد از اینکه نان خامه‌ای‌ها پخت ، اون‌ها را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید تا خنک شود. سپس داخل اون‌ها رو با خامه قنادی پر کنید و بعد سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
اگر بعد از اضافه کردن تخم مرغ اول به خمیر ، بافت خمیر تکه‌ای شد کاملاً طبیعی است و نگران این قضیه نباشید.
برای اینکه لایه رویی شیرینی شکلاتی باشد ، می‌توانید مقداری پودر کاکائو به خمیر آن اضافه کنید.
بعد از اینکه شیرینی‌ها پخت اجازه بدید با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 8 الی 7 دقیقه داخل فر بمانند و روی آنها طلایی شود.
برای اینکه نان خامه‌ای شما طعم‌های مختلف داشته باشد ، می‌توانید به آن پودر کاکائو ، هل و یا دارچین هم اضافه کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.