طرز تهیه نان خامه ای کراکولین با رویه شکر قهوه ای با طعمی فوق العاده
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه نان خامه ای کراکولین + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه نان خامه ای کراکولین
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ آرد 1 لیوان
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ پودر قند 1 قاشق غذاخوری
⫸ روغن مایع 1/4 لیوان
⫸ آب 1 لیوان
⫸ وانیل 1/2 قاشق چایخوری
⫸ نمک 1 پنس
مواد لازم برای روی نان
⫸ کره 50 گرم
⫸ شکر قهوه ای 50 گرم
⫸ آرد 50 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شیرینی رولت خامه ای ساده و شکلاتی بدون فر با بیسکویت
مرحله اول
برای درست کردن این نان خامهایهای خوشمزه ، ابتدا مواد روی نان رو درست کنید. برای این کار کره رو داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن شکر قهوهای رو اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید ، تا مواد به صورت کامل یکدست شود.
مرحله دوم
آرد رو به این مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید ، تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاورید. بعد خمیر رو بین دو کیسه فریزر قرار بدید ، با وردنه اون را به ضخامت یک میلیمتر باز کنید و با کاتر گرد او را برش بزنید.
مرحله سوم
خمیرهای کاتر زده شده را داخل یک ظرف بچینید و درون یخچال قرار بدید تا سرد شود.
مرحله چهارم
برای درست کردن خمیر نان خامهای ، اول از همه فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید ، تا حین درست کردن مایع شیرینی گرم شود.
مرحله پنجم
آب رو به همراه روغن مایع ، نمک و پودر قند داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید. بعد قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید ، تا این ترکیب به جوش بیاید.
مرحله ششم
آرد رو یکباره به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید ، تا مواد به شکل یک خمیر داخل قابلمه جمع شوند. خمیر را به مدت 5 دقیقه هم بزنید ، بعد اون رو از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا خنک شود.
مرحله هفتم
خمیر را داخل یک قابلمه بریزید و به آن تخم مرغها را دانه دانه به خمیر اضافه کنید. هر کدام رو با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود و تخم مرغها به خورد خمیر برود. با آخرین تخم مرغ وانیل رو هم اضافه کنید و ترکیب کنید.
مرحله هشتم
وقتی که خمیر به حالت چسبنده درآمد ، اون رو داخل یک قیف بریزید و سر قیف یک ماسوره ساده بزارید. در این مرحله داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید و بعد خمیر رو با فاصله از هم درون سینی فر پایپ کنید.
مرحله نهم
خمیرهای کاتر زده که در مرحله اول درست کردید ، از داخل یخچال بیرون بیاورید و روی خمیرهای پایپ زده شده درون سینی فر بچینید. حالا سینی را داخل فری که از قبل گرم کردید ، به مدت 20 دقیقه قرار بدید تا کاملاً پخته شوند.
مرحله دهم
بعد از اینکه 20 دقیقه گذشت دمای دستگاه رو روی 180 درجه سانتیگراد بذارید و اجازه بدید نان خامهایها به مدت 8 الی 7 دقیقه دیگر داخل فر بماند و روی آنها کاملاً پخته و طلایی شود.
مرحله یازدهم
بعد از اینکه نان خامهایها پخت ، اونها را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید تا خنک شود. سپس داخل اونها رو با خامه قنادی پر کنید و بعد سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ اگر بعد از اضافه کردن تخم مرغ اول به خمیر ، بافت خمیر تکهای شد کاملاً طبیعی است و نگران این قضیه نباشید.
◉ برای اینکه لایه رویی شیرینی شکلاتی باشد ، میتوانید مقداری پودر کاکائو به خمیر آن اضافه کنید.
◉ بعد از اینکه شیرینیها پخت اجازه بدید با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 8 الی 7 دقیقه داخل فر بمانند و روی آنها طلایی شود.
◉ برای اینکه نان خامهای شما طعمهای مختلف داشته باشد ، میتوانید به آن پودر کاکائو ، هل و یا دارچین هم اضافه کنید.