طرز تهیه نان خرفه یا کشتا نان گیلانی با کدو به روش سنتی

طرز تهیه نان خرفه یا کشتا نان گیلانی با کدو به روش سنتیسلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک نان خوشمزه گیلانی رو آوردیم که به راحتی میتونید اون رو درست کنید و در وعده های غذایی تون از اون استفاده کنید آموزش امروز طرز تهیه نان خرفه یا نان کشتا گیلانی هست ، با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 5 دقیقه
زمان تهیه: 160 دقیقه

طرز تهیه نان خرفه یا نان کشتا گیلانی

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

آرد برنج 2 لیوان

آرد گندم 3 لیوان

کدو پخته شده 2 پیمانه

شکر 1 پیمانه

نمک 1 قاشق مربا خوری

پودر خرفه 2 قاشق غذاخوری

آب به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا آرد برنج و آرد گندم رو داخل یک ظرف بریزید و باهم مخلوط کنید سپس شکر ، نمک و پودر خرفه رو اضافه کنید و باهم خوب مخلوط کنید سپس کدو پخته شده رو اضافه کنید و خوب مواد رو هم بزنید تا کدو به خورد آرد بره .


مرحله دوم

آب رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا جایی که خمیر جمع بشه حدود 40 تا 50 دقیقه خمیر رو ورز بدید تا جایی که خمیر به دست نچسبه وقتی که خمیر آماده شد در ظرف رو بزارید و به مدت 2 ساعت به آن استراحت بدید .


مرحله سوم

بعد از 2 ساعت از خمیر به هر اندازه ای که دوست دارید بردارید و با وردنه خوب وردنه بزنید تا نازک بشه سپس خمیر رو روی تابه پهن کنید و روی حرارت قرار بدید تا بپزه وقتی که یک طرف پخت اون رو برگردونید تا طرف دیگه هم بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.