طرز تهیه نان پوآچا رولی ترکیه ای خوشمزه و شکم پر

طرز تهیه نان پوآچا رولی ترکیه ای خوشمزه و شکم پرسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه نان خوشمزه ترکی به اسم نان پوآچا رولی هست. با این دستور پخت میتونید بدون دردسر این نان خوشمزه رو درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

نان پوآچا رولی ترکیه

مواد لازم برای 4 نفر

شیر ولرم 1/5 لیوان

خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری

شکر 2 قاشق غذاخوری

سفیده تخم مرغ 2 عدد

نمک نوک قاشق چایخوری

روغن نصف لیوان

آرد 5/5 لیوان

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای رومال

زرده تخم مرغ 2 عدد

درک بادام یا کنجد


مرحله اول

برای درست کردن این نان ترکیه ای خوشمزه ابتدا ۲ تخم مرغ رو بشکنید و سفیده اون رو جدا کنید حالا به سفیده تخم مرغ یک قاشق غذاخوری خمیر مایه ، ۲ قاشق غذاخوری شکر ، نوک قاشق چای خوری نمک ، یک و نیم لیوان شیر ولرم و نصف لیوان روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب یکدست بشه.


مرحله دوم

حالا آرد سفید رو به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر یکدست بشه بعد از اینکه مواد را خوب با هم مخلوط کردید خمیر و روی سطح کار بزارید و اون رو برش بدید بعد اون رو به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو چونه بگیرید.

 


مرحله سوم

یکی از قسمت ها رو داخل ظرف چرب شده قرار بدید و روی اون رو بکشید حالا به یکی از قسمت ها دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و خمیر را ورز بدید تا وقتی که خوب رنگ بگیره.


مرحله چهارم

بعد از ورز دادن خمیر رو داخل ظرف قرار بدید و روی آن روغن بریزید و روی اون کیسه فریزر قرار بدید و به هر قسمت به مدت ۴۵ دقیقه اجازه بدهید تا استراحت کنند.


مرحله پنجم

حالا خمیر و از داخل ظرف بیرون بیارید و یک دقیقه آن را ورز بدید تا پف آن گرفته بشه وقتی که پف خمیر را گرفتید با وردنه آن را به صورت مستطیل صاف کنید خمیری که با پودر شکلات مخلوط شده رو هم به همین شکل دربیارید.


مرحله ششم

حالا سطح خمیر ساده رو کمی آب بزنید تا مقداری چسبنده بشه حالا خمیره کاکائویی رو روی اون قرار بدید حالا خمیر و از وسط برش بدید و هر برش رو رول کنید.


مرحله هفتم

حالا خمیر را به برش های مساوی تقسیم کنید بعد کف قالب مورد نظرتون رو کاغذ روغنی بزارید بعد رول هارو داخل آن بچینید بر روی آنها را سلفون بکشید و به مدت ۵ دقیقه به آنها استراحت بدید.


مرحله هشتم

بعد از ۵ دقیقه روی خمیر رو با ۲ عدد زرده تخم مرغ و ۱ قاشق غذاخوری رومال بزنید و پرک بادام اون رو تزئین کنید حالا سینی فر رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید .نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.