طرز تهیه نان پیشی ترکیه ای راحت و فوری بدون خمیر مایه
سلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک نان ترکیه ای رو آوردیم که میتونید اون رو در کنار انواع غذا سرو کنید و برای تهیه این نان نیاز به خمیر مایه و فر نیست .
نان پیشی ترکیه ای از جمله نان های سنتی است که در شهرهای آذری ایران نیز تهیه میشود و شباهت بسیاری به نان اردگ دارد و میتوان آن را در وعده صبحانه یا عصرانه سرو کرد .
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه نان پیشی ترکیه ای
مواد لازم برای 2 الی 3 نفر
⫸ ماست 1 لیوان
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ نمک 1 قاشق چایخوری
⫸ بیکینگ پودر 1 بسته
⫸ آرد الک شده به میزان لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه نان پوآچا رولی ترکیه ای خوشمزه و شکم پر
مرحله اول
ابتدا ماست را داخل یک ظرف بریزید و روی آن تخم مرغ را بشکنید و نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید سپس آرد و کم کم اضافه کنید و آن را هم بزنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه .
مرحله دوم
خمیر را کمی ورز بدید تا یکدست بشه و یک خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد سپس روی آن را با پارچه تمیز بپوشانید و به آن ده دقیقه استراحت بدید بعد از استراحت خمیر و با ضخامت 5 میلی متر پهن کرده و به شکل دلخواه و برش بزنید .
مرحله سوم
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد نان ها را داخل آن سرخ کنید وقتی که یک طرف آن سرخ شد اون رو برگردونید تا طرف دیگر هم سرخ بشه ؛ نوش جان