طرز تهیه نان شکم پر با پنیر موزارلا بدون گوشت در فر
سلام به آشپزان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک نان شکم پر خوشمزه رو آوردیم که داخل اون رو با هر چیزی که دوست دارید پر کنید این نان رو میتونید به عنوان یک میان وعده تهیه و میل کنید ؛ با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه نان شکم پر
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ شیر 1 استکان چای خوری
⫸ آب ولرم 1 استکان چای خوری
⫸ ماست 1 استکان چای خوری
⫸ روغن 1 استکان چای خوری
⫸ سفیده تخم مرغ 2 عدد
⫸ مخمر فوری 1 قاشق غذاخوری
⫸ شکر 1/5 قاشق غذاخوری
⫸ نمک 1 قاشق مرباخوری
⫸ آرد 4 لیوان
⫸ پنیر چدار یا موزارلا به مقدار لازم
⫸ زرده تخم مرغ 2 عدد
⫸ کنجد 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه نان ریحان خوشمزه به روش رستورانی
مرحله اول
برای شروع یک استکان شیر و یک استکان آب ولرم و یک استکان ماست و یک استکان روغن و دو عدد سفیده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و یک و نیم قاشق غذاخوری شکر رو داخل یک ظرف بزرگ بریزید و آرد را کم کم به آن اضافه کنید و بعد نمک رو اضافه کنید و با همزن برقی خمیر را خوب بزنید و ورز بدید تا زمانی که خمیر منسجم و لطیف بشه.
مرحله دوم
سپس در ظرف رو بذارید و ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت بدید تا حجم آن زیاد بشه وقتی حجم خمیر دو برابر شد آن را روی سطح کار برگردانید سپس پف خمیر را بگیرید و آن را به دو قسمت تقسیم کنید بعد از خمیر چانه های یک اندازه بگیرید بعد روی آنها را با یک پارچه تمیز بپوشانید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه به آن استراحت بدید.
مرحله سوم
چونه ها رو به اندازه دلخواه باز کنید و داخل اون یک تکه پنیر موزارلا قرار بدید بعد خمیر ها رو ببندید حالا داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید بعد خمیر ها را داخل آن بچینید بعد مجدداً روی خمیر ها روی یک پارچه تمیز قرار بدید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه استراحت بدید تا حجم اون دو برابر بشه.
مرحله چهارم
دو عدد زرده تخم مرغ رو با چنگال خوب هم بزنید بعد با براش اون رو روی خمیرها رومال کنید سپس کمی کنجد روی خمیر ها بریزید و سینی فر رو داخل فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم شده قرار بدید تا بپزه و روی خمیر طلایی بشه نوش جان