طرز تهیه نان شیرمال سنتی ساده و خانگی

طرز تهیه نان شیرمال سنتی ساده و خانگی

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک نان خوشمزه و راحت رو آوردیم . آموزش امروز طرز تهیه نان شیرمال هست. یک نان خیلی خوشمزه که بافت خیلی عالی ای داره و شما میتونید اون رو به عنوان یک میان وعده سالم میل کنید . با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 180 دقیقه

طرز تهیه نان شیرمال

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ شیر ولرم 1 لیوان

⫸ تخم مرغ 1 عدد

⫸ کره ذوب شده 100 گرم

⫸ شکر 1/2 لیوان

⫸ نمک 1 پنس

⫸ مخمر فوری 1 قاشق غذاخوری

⫸ آرد قنادی حدودا 3 لیوان

⫸ زرده تخم مرغ 1 عدد

⫸ زعفران و کنجد به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن نان شیرمال ابتدا یک لیوان شیر ولرم را داخل ظرفی بریزید قلب یک عدد تخم مرغ را داخل شیر بشکنید. حالا ۱۰۰ گرم کره ذوب شده را به همراه یک دوم لیوان شکر و ۱ پنس نمک رو به تخم مرغ و شیر اضافه کنید. حالا همه مواد رو با چنگال باهم هم بزنید تا یک دست بشه.


مرحله دوم

بعد یک قاشق غذاخوری پودر مخمر فوری به مواد اضافه کنید و حدود ۳ لیوان آرد را کم کم با مواد اضافه کنید و با لیسک مواد رو هم بزنید تا وقتی که یک خمیر چسبنده به دست بیاد.


مرحله سوم

حالا سطح کار و آرد پاشی کنید بعد خمیر رو روی اون بگذارید و کمی آرد رو روی خمیر بریزید و حدود ۱۰ دقیقه ورز بدید تا وقتی که خمیر منسجم بشه. حالا ظرفی رو چرب کنید و خمیر را داخل ظرف بزارید و روی خمیر را کمی چرب کنید و روی خمیر رو بپوشانید حدود یک ساعت به خمیر استراحت بدید.


مرحله چهارم

حالا کف سینی فر رو کاغذ روغنی بزارید بعد وقتی که حجم خمیر دوبرابر شد اون رو داخل سینی به اندازه دلخواهتون پهن کنید و به هر شکلی که دوست دارید روی اون طرح بندازید.


مرحله پنجم

حالا یک عدد زرده تخم مرغ را با کمی زعفران دم کرده مخلوط کنید و روی خمیر بمالید سپس مقداری کنجد روی خمیر بریزید. حالا و سینی فر و داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار بدید تا نان شیرمال خوب بپزه و طلایی بشه. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.