طرز تهیه نان تافتون با خمیر مایه بدون فر در ماهیتابه
سلام به همراهان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک نان جذاب و محبوب است که با طعم فوق العاده ش طرفدارای زیادی داره ، آموزش امروز طرز تهیه نان تافتون هست یک نان خوشمزه و سریع که مناسب فینگر فود و انواع غذاهای سریع هست ؛ برای یادگیری طرز تهیه این نان سریع با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه نان تافتون
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ آرد 1 لیوان
⫸ آب نصف لیوان
⫸ نمک🧂 1 قاشق چایخوری سر خالی🥄
⫸ شکر 1 قاشق چایخوری سر خالی🥄
⫸ خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری سر خالی🥄
⫸ روغن 4 قاشق غذاخوری سر خالی🥄
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه خمیر باقلوا به روش قنادی و آموزش مرحله به مرحله
مرحله اول
برای درست کردن این نان خوشمزه ابتدا 1 لیوان آرد رو به همراه 1 قاشق چایخوری نمک🧂 ، 1 قاشق چایخوری🥄 شکر و 1 قاشق غذاخوری🥄 خمیر مایه داخل ظرف بریزید و خوب باهم مخلوط کنید.
مرحله دوم
در این مرحله نصف لیوان آب رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید بعد از این که خمیر جمع و منسجم شد حدود 5 دقیقه خمیر رو با دست ورز بدید و وسط ظرف جمع کنید.
مرحله سوم
4 قاشق غذاخوری روغن رو به خمیر اضافه کنید و بعد به اندازه نصف قاشق غذاخوری آرد بریزید و سپس خمیر رو خوب با دست ورز بدید تا یک دست بشه و روغن به خورد خمیر بره.
مرحله چهارم
سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو به سطح کار منتقل کنید و با دست اون رو حدود 10 دقیقه ورز بدید و بعد خمیر رو 100 مرتبه روی سطح کار بکوبید تا خمیر خوب نرم و لطیف بشه.
مرحله پنجم
روی خمیر رو سلفون بکشید و اجازه بدید در دمای محیط به مدت 1 ربع استراحت کند ، بعد از یک ربع سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو به سطح کار منتقل کنید و پف خمیر رو بگیرید.
مرحله ششم
بعد از اینکه پف خمیر رو خوب گرفتید از آن چونه های ۵۰ گرمی جدا کنید و هر قسمت رو دوباره چونه کنید.حالا سطح کار رو کمی آرد پاشی کنید و چونه هارو روی آن بچینید و روی آنهارو بکشید و اجازه بدید یک ربع استراحت کند.
مرحله هفتم
بعد از یک ربع مجددا سطح کار و آرد پاشی کنید و هر قسمت از خمیر رو با وردنه به هر شکلی که دوست دارید دربیارید وقتی همه قسمت هارو صاف کردید ماهیتابه مورد نظرتون و کمی چرب کنید و اجازه بدید تا داغ بشه.
مرحله هشتم
خمیر هارو داخل ماهیتابه بزارید و اجازه بدید تا روی حرارت متوسط کاملا بپزه و مغز پخت بشه ؛ نوش جان