طرز تهیه نان تافتون با خمیر مایه بدون فر در ماهیتابه

طرز تهیه نان تافتون با خمیر مایه بدون فر در ماهیتابهسلام به همراهان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک نان جذاب و محبوب است که با طعم فوق العاده ش طرفدارای زیادی داره ، آموزش امروز طرز تهیه نان تافتون هست یک نان خوشمزه و سریع که مناسب فینگر فود و انواع غذاهای سریع هست ؛ برای یادگیری طرز تهیه این نان سریع با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه نان تافتون

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

آرد 1 لیوان

آب نصف لیوان

نمک🧂 1 قاشق چایخوری سر خالی🥄

شکر 1 قاشق چایخوری سر خالی🥄

خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری سر خالی🥄

روغن 4 قاشق غذاخوری سر خالی🥄


مرحله اول

برای درست کردن این نان خوشمزه ابتدا 1 لیوان آرد رو به همراه 1 قاشق چایخوری نمک🧂 ، 1 قاشق چایخوری🥄 شکر و 1 قاشق غذاخوری🥄 خمیر مایه داخل ظرف بریزید و خوب باهم مخلوط کنید.


مرحله دوم

در این مرحله نصف لیوان آب رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید بعد از این که خمیر جمع و منسجم شد حدود 5 دقیقه خمیر رو با دست ورز بدید و وسط ظرف جمع کنید.


مرحله سوم

4 قاشق غذاخوری روغن رو به خمیر اضافه کنید و بعد به اندازه نصف قاشق غذاخوری آرد بریزید و سپس خمیر رو خوب با دست ورز بدید تا یک دست بشه و روغن به خورد خمیر بره‌.


مرحله چهارم

سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو به سطح کار منتقل کنید و با دست اون رو حدود 10 دقیقه ورز بدید و بعد خمیر رو 100 مرتبه روی سطح کار بکوبید تا خمیر خوب نرم و لطیف بشه.


مرحله پنجم

روی خمیر رو سلفون بکشید و اجازه بدید در دمای محیط به مدت 1 ربع استراحت کند ، بعد از یک ربع سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو به سطح کار منتقل کنید و پف خمیر رو بگیرید.


مرحله ششم

بعد از اینکه پف خمیر رو خوب گرفتید از آن چونه های ۵۰ گرمی جدا کنید و هر قسمت رو دوباره چونه کنید.حالا سطح کار رو کمی آرد پاشی کنید و چونه هارو روی آن بچینید و روی آنهارو بکشید و اجازه بدید یک ربع استراحت کند.


مرحله هفتم

بعد از یک ربع مجددا سطح کار و آرد پاشی کنید و هر قسمت از خمیر رو با وردنه به هر شکلی که دوست دارید دربیارید وقتی همه قسمت هارو صاف کردید ماهیتابه مورد نظرتون و کمی چرب کنید و اجازه بدید تا داغ بشه.


مرحله هشتم

خمیر هارو داخل ماهیتابه بزارید و اجازه بدید تا روی حرارت متوسط کاملا بپزه و مغز پخت بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.