طرز تهیه نان شیر با بافت عالی و نرم به روش بازاری

طرز تهیه نان شیر با بافت عالی و نرم به روش بازاریسلام به همراهان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک نان مقوی و خوشمزه رو آوردیم که میتونید به عنوان یک عصرانه سالم اون رو میل کنید آموزش امروز طرز تهیه نان شیر هست ؛ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 80 دقیقه

طرز تهیه نان شیر

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری

شکر یک پنجم لیوان

شیر🥛 1 لیوان

روغن مایع 4 قاشق غذاخوری

تخم مرغ🥚 1 عدد

آرد 3 لیوان

نمک🧂 نصف قاشق چایخوری

مواد لازم برای رومال کردن نان

شیر🥛 1 قاشق غذاخوری

روغن 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

در مرحله اول یک قاشق غذاخوری خمیر مایه را به یک پنجم لیوان شکر اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید حالا 1 عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید بعد زرده و سفیده آن را جدا کنید .


مرحله دوم

سفیده تخم مرغ را به مخلوط شکر و خمیر مایه اضافه کنید و اونها رو باهم هم بزنید ، روغن رو به این مخلوط اضافه کنید و آنها را دوباره باهم هم بزنید تا ترکیب بشن در آخر 1 لیوان شیر🥛 را به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آنها را هم بزنید حالا کاسه رو کنار بذارید .


مرحله چهارم

3 لیوان آرد رو داخل یک ظرف بریزید و به آن نمک🧂 اضافه کنید و آنها را با هم خوب مخلوط کنید سپس آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که سفت بشه وقتی که خمیر سفت و منسجم شد کمی آرد روی آن بپاشید بعد با دست اون رو مخلوط کنید .


مرحله پنجم

سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر را به سطح کار منتقل کنید بعد با دست حدود 10 دقیقه⏰ آن را ورز بدید ( اگر خمیر موقع ورز دادن به دست می چسبید به اون کمی آرد اضافه کنید و دوباره ورز بدید ) بعد از ورز دادن خمیر را گرد کنید و داخل یک کاسه بزارید بعد روی اون رو چرب کنید ، روی خمیر را سلفون بکشید و به مدت 1 ساعت⏰ داخل جای گرم و تاریک قرار بدید .


مرحله ششم

بعد از 1 ساعت⏰ پف خمیر رو بگیرید و آن را به چونه های مساوی تقسیم کنید ، هر چونه را با وردنه صاف کنید بعد اون رو رول کنید ؛ حالا داخل سینی فر کاغذ روغنی بزارید بعد خمیرها رو داخل سینی فر بچینید و روی اون رو یک پارچه تمیز و نخی بندازید را به آنها 15 دقیقه⏰ استراحت بدید .


مرحله هفتم

برای رومال نان 1 عدد زرده تخم مرغ را با 1 قاشق غذاخوری شیر🥛 و 1 قاشق غذاخوری روغن مخلوط کنید و بعد از 15 دقیقه⏰ روی خمیر رومال کنید و روی اونها کنجد بریزید و داخل فر با دمای 180 درجه🔥 به مدت 20 دقیقه⏰ قرار بدید تا بپزه و طلایی شود ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.