طرز تهیه پای آلبالو با بستنی وانیلی مناسب مهمانی

طرز تهیه پای آلبالو با بستنی وانیلی مناسب مهمانیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پای آلبالو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 75 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه پای آلبالو

مواد لازم برای 8 نفر

آرد 250 گرم

شکر 1 قاشق غذاخوری

نمک 3/4 قاشق چایخوری

کره 225 گرم

آب 5 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای مواد میانی

شکر 225 گرم

آرد ذرت 3 قاشق غذاخوری

نمک 1/4 قاشق چایخوری

آلبالو 5 پیمانه

آبلیمو 2 قاشق چایخوری

وانیل 1/2 قاشق چایخوری

کره 2 قاشق غذاخوری

شیر 1 قاشق غذاخوری

بستنی وانیلی به مقدار لازم


مرحله اول

رای درست کردن این پای آلبالوی خوشمزه ، اول از همه خمیر اون رو درست کنید. برای این کار ابتدا آرد رو داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن یک قاشق غذاخوری شکر و نمک رو اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.


مرحله دوم

حالا کره یخ زده رو به مواد اضافه کنید و با انگشتان به آرامی ماساژ بدید ، تا جایی که مواد به حالت پودری در بیاید. بعد به آن آب یخ اضافه کنید و خمیر رو ورز بدید ، تا جایی که به حالت گرد در بیاید.


مرحله سوم 

بعد اون را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام از تکه‌ها را به شکل یک توپ در بیاورید. حالا روی سطح کیسه فریزر قرار بدید و بعد خمیر و مانند یک دیسک باز کنید و داخل کیسه فریزر بپیچید. خمیر ها رو به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار بدید.


مرحله چهارم

در این فاصله فر رو با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا جایی که به صورت کامل گرم شود


مرحله پنجم

برای درست کردن مواد میانی ، شکر را به همراه آرد ذرت و نمک داخل یک ظرف بریزید و با هم ترکیب کنید. سپس به آن آلبالو رو اضافه کنید و ترکیب کنید ، تا آلبالوها آغشته به مواد خشک شوند. سپس آبلیمو و وانیل را به مواد اضافه کنید و اون‌ها را کنار بزارید.


مرحله ششم

یکی از خمیرها را روی سطح کاری از قبل آرد پاشی کرده‌اید ، قرار بدید و به شکل یک دایره 30 سانتی‌متری باز کنید. بعد خمیر را داخل یک قالب قرار بدید و دیوارهای قالب رو با خمیر تارت بپوشانید.


مرحله هفتم

ترکیب آلبالو رو روی خمیر بریزید و سطح اون را صاف کنید. حالا خمیر دوم را از داخل یخچال بیرون بیاورید ، با وردنه باز کنید و به شکل نواری برش بزنید و روی ترکیب آلبالو بچینید ، لبه‌های اون رو فیکس کنید.


مرحله هشتم

به کمک یک فرچه مخصوص روی خمیر رو شیر بمالید و بعد مقداری شکر روی آن بریزید. پای رو به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار بدید تا پای بپزد.


مرحله نهم

بعد از این مدت دمای فر رو به 190 درجه سانتیگراد کاهش بدید و لبه‌های پای رو با فویل بپوشانید. یک ساعت دیگر زمان بدید تا پای داخل فر بماند و کامل آماده شود. سپس اون را از داخل فر بیرون بیاورید و با بستنی وانیلی سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
به جای استفاده از شیر برای رومال خمیر ، می‌توانید از زرده تخم مرغ استفاده کنید تا روی پای شما طلایی‌تر باشد.
حتماً آلبالوها رو بشورید و آنها را هسته‌گیری کنید. برای هسته گیری آلبالوها از نی شیشه‌ای استفاده کنید.
برای اینکه پای تعادل مزه داشته باشد ، 2 الی 3 قطره آب لیموی تازه به مواد میانی اضافه کنید.
در صورتی که فر شما به فارنهایت تنظیم می‌شود ، دمای دستگاه را روی 425 فارنهایت قرار بدید.
توجه کنید که آب رو باید تا جای اضافه کنید ، که خمیر جمع شود و خیلی خشک نباشد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.