طرز تهیه رولت توت فرنگی خانگی و مجلسی با خامه قنادی

طرز تهیه رولت توت فرنگی خانگی و مجلسی با خامه قنادیهمراهان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک رولت میوه ای رو آوردیم که میتونید در فصل بهار اون رو با میوه خوشمزه توت فرنگی درست کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه رولت توت فرنگی هست .
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 10 الی 12 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

طرز تهیه رولت توت فرنگی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

سفیده تخم مرغ 70 گرم

⫸ شکر 58 گرم

⫸ پودر وانیل 1 قاشق چایخوری

⫸ نمک 1 پنس

⫸ زرده تخم مرغ 36 گرم

⫸ آرد 60 گرم

⫸ خامه قنادی 200 الی 300 گرم


مرحله اول

در مرحله اول زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و بعد به سفیده تخم مرغ ، نمک ، شکر و وانیل اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که سفیده فرم بگیره و وقتی که کاسه را برعکس می کنید از داخل کاسه بیرون نریزد حالا سفیده تخم مرغ را کنار بزارید .


مرحله دوم

به زرده تخم مرغ وانیل را اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد اون رو به سفیده فرم گرفته اضافه کنید و با لیسک به آرامی زیر و رو کنید تا پف سفیده تخم مرغ از بین نره آرد را الک کنید و بعد به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی و آرام مخلوط کنید .


مرحله سوم

کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و بعد مواد را داخل آن بریزید و با کاردک آن را کاملاً صاف کنید در ظرف رو چند بار به سطح کار بکوبید تا حباب اون گرفته بشه بعد اون رو داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 10 الی 12 دقیقه قرار بدید تا بپزد .


مرحله چهارم

بعد از اینکه پخت کیک را از داخل فر بیرون بیارید و روی سطح کار قرار بدید و اجازه بدید تا خنک بشه بعد روی آن پودر قند بپاشید سپس به کمک یک دستمال آن را رول کنید و کنار بزارید تا کاملا خنک شود .


مرحله پنجم

خامه قنادی روی آن بریزید و بعد خامه را کاملاً صاف کنید سپس توت فرنگی هایی که شستید و برگ سبز آن را جدا کردید رو به هر صورتی که دوست دارید روی آن بچینید بعد اون رو رول کنید رولت رو بین سلفون قرار بدید و بین 3 الی 4 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا بمونه بعد از 4 ساعت که کاملاً خودش رو گرفته بود اون را از داخل سلفون بیرون بیارید و هر جوری که دوست دارید آن رو تزیین کنید ؛ نوش جان


نکات مهم :

❌ مواد را حتما با ترازو اندازه گیری کنید .

❌ کیک را حتما در بازه زمانی یاد شده لز فر خارج کنید به دلیل اینکه اگر زیاد در فر بماند دور آن خشک شده و هنگام رول شدن میشکند .

❌ در صورت نیاز برای مرطوب کردن بافت کیک میتوانید با شیر یا شربت دلخواه مرطوبش کنید .

❌ میتوانید توت‌فرنگی رو ریز کرده و روی خامه پخش کنید .

❌ سفیده ها خنک باشند و در حدی زده شود که از ظرف وارونه نریزد .

❌ از وانیل مایع خوب یا پودر وانیل خوب و معطر استفاده کنید .

❌ اندازه مناسب سینی برای این مقدار مواد 25 در 30 یا 20 در 25 می باشد .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.