طرز تهیه رول فندقی خوش طعم با آموزش مرحله به مرحله
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه رول فندقی رو آوردیم.یک شیرینی خیلی خوشمزه و راحت که اگه دوست دارید اون رو امتحان کنید به شما پیشنهاد میکنم این آموزش رو از دست ندید. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه رول فندقی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ شیر 1 لیوان
⫸ کره 1 پیمانه
⫸ شکر 1 پیمانه
⫸ سفیده تخممرغ 1 عدد
⫸ وانیل 1 پاکت
⫸ خمیر مایه نصف پاکت
⫸ آرد 4 لیوان
مواد لازم برای مواد داخل رول
⫸ فندق 2 لیوان
⫸ شکر 1 پیمانه
⫸ شیر نصف پیمانه
⫸ روغنمایع نصف پیمانه
⫸ وانیل شکری 1 پاکت
مواد لازم برای مواد رومال
⫸ پودر قند 1 لیوان
⫸ شیر 3 قاشقغذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک شکلاتی یخچالی با نشاسته ذرت بدون خامه
مرحله اول
برای درست کردن خمیر این رول خوشمزه ابتدا یک لیوان شیر ولرم را به همراه خمیر مایه و یک عدد سفیده تخم مرغ و یک استکان کره آب شده و وانیل و شکر رو باهم داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی اونهارو خوب باهم مخلوط کنید.
مرحله دوم
حالا آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی یک خمیر منسجم بدست بیارید. بعد از اینکه خمیر آماده شد به مدت یک ساعت روی آن را بپوشانید.
مرحله سوم
در طول این مدت مواد داخل خمیر را آماده کنید ابتدا دو لیوان فندق را با یک استکان شکر و نصف استکان شیر و نصف استکان روغن مایع و یک پاکت وانیل رو با هم مخلوط کنید و کنار بذارید.
مرحله چهارم
حالا بعد از یک ساعت روی سطح کار را کمی آرد پاشی کنید بعد خمیر را روی سطح کار بزارید و پف آن را بگیرید بعد با وردنه خمیر را صاف کنید. حالا مواد وسط رول رو روی خمیر بذارید و همه جای آن پخش کنید بعد خمیر را از یک سمت رول کنید حالا رول رو به هر اندازه که دوست دارید برش بزنید حالا با وردنه رول هارو از وسط شکل بدید.
مرحله پنجم
حالا رول ها رو کف سینی فر که روی آن از قبل کاغذ روغنی انداخته اید بچینید بعد روی اونها رو از سس رومال که مخلوط پودر قند و شیر هست بزنید. حالا اجازه بدید تا رولها به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند حالا اون ها رو داخل فر ۱۲۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار بدید.نوش جان