طرز تهیه شیرینی اتابکی قزوین با پیمانه مجلسی و مناسب عید نوروز

طرز تهیه شیرینی اتابکی قزوین با پیمانه مجلسی و مناسب عید نوروزسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شیرینی اتابکی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 15 الی 20 دقیقه
زمان تهیه: 90 دقیقه

طرز تهیه شیرینی اتابکی

مواد لازم برای 5 نفر

روغن جامد 220 گرم

آرد قنادی 250 گرم

آرد برنج 125 گرم

آرد نخودچی 125 گرم

پودر قند 170 گرم

پودر هل نصف قاشق چایخوری


مرحله اول

برای درست کردن این شیرینی که یک گزینه عالی برای روزهای نوروز هست ، 250 گرم روغن جامد رو داخل یک ظرف بریزید ، بعد 170 گرم پودر قند رو الک کنید و به روغن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.


مرحله دوم

این ترکیب رو با دور تند همزن هم بزنید ، تا جایی که روغن و پودر قند به بافت نرم و لطیف برسند و کرم رنگ شوند. حتماً در نظر بگیرید که اواسط کار ظرف را دورگیری کنید.


مرحله سوم

نصف قاشق چای‌خوری پودر هل به مواد اضافه کنید و مجدد با همزن برقی به مدت 2 الی 3 دقیقه دیگر هم بزنید. حالا آرد قنادی رو داخل یک ظرف بریزید و به آن آرد برنج و آرد نخودچی رو اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.


مرحله چهارم

این ترکیب را با الک به مواد قبلی اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی مواد را هم بزنید ، تا یکدست شود. حالا با نوک انگشتان خمیر شیرینی را چند دقیقه ورز بدید.


مرحله پنجم

بعد برای اینکه خمیر بافت منسجم و یکدستی داشته باشد ، اون رو دوبار داخل چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید. بعد داخل کیسه فریزر بریزید و به مدت 8 الی 24 ساعت داخل محیط آشپزخانه به خمیر استراحت بدید.


مرحله ششم

بعد از این مدت خمیر رو از داخل کیسه فریزر خارج کنید و مجدد بین دو عدد کیسه فریزر قرار بدید. با وردنه خمیر را باز کنید. فقط توجه داشته باشید که قطر خمیر نباید خیلی کم باشد.


مرحله هفتم

وقتی که خمیر رو با وردنه باز کردید ، اون رو با کاترهای دلخواهتون برش بزنید. حالا کف سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید و شیرینی‌ها را درون آن بچینید. برای تزئین روی آنها را با تخم خرفه یا پودر پسته و هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.


مرحله هشتم

شیرینی‌ها را داخل فر که از قبل گرم شده به مدت 15 الی 20 دقیقه با دمای 180 درجه قرار بدید تا پخته شوند. بعد از این مدت شیرینی‌ها را از داخل فر بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای اینکه طعم شکلاتی یا زعفرانی از این شیرینی داشته باشید ، قبل از اینکه خمیر استراحت کند ، اون رو به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی از قسمت‌ها پودر کاکائو و به دیگری مقداری زعفران اضافه کنید.
توجه کنید که هنگامی که می‌خواهید خمیر رو باز کنید ، قطر خمیر خیلی نازک نباشد. زیرا اگر قطر خمیر خیلی نازک باشد شیرینی‌ها می‌سوزد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.