طرز تهیه شیرینی بادامی راحت و ساده بدون شیر برای عید نوروز
کاربران عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شیرینی جدید رو آوردیم که میتونید برای عید تهیه و با اون پذیرایی کنید ، آموزش امروز طرز تهیه شیرینی بادامی هست .
شیرینی بادامی یکی از شیرینی های راحت و محبوب است که به راحتی با مواد در دسترس تهیه میشود ، این شیرینی جذاب را میتوان بدون نیاز به شیر و راحتی در منزل تهیه و برای عید نوروز استفاده کنید .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه شیرینی بادامی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ کره یا مارگارین 125 گرم
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ پودر شکر نصف لیوان
⫸ روغن مایع نصف استکان چای خوری
⫸ نشاسته ذرت نصف استکان چای خوری
⫸ وانیل نوک قاشق چای خوری
⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق چایی خوری
⫸ پرک بادام 100 گرم
⫸ آرد سفید ( به مقداری که خمیر منسجم شود )
مواد لازم برای تزیین
⫸ شکلات سفید بن ماری شده 200 گرم
⫸ پودر نارگیل به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شیرینی ملکه بادام به روش سنتی
مرحله اول
در مرحله اول پرک بادام را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید تا وقتی که طلایی باشد حالا داخل یک ظرف دیگر کره به دمای محیط رسیده رو بریزید بعد به آن تخم مرغ ، شکر ، نشاسته ذرت ، روغن مایع و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید .
مرحله دوم
بعد آرد رو کم کم اضافه کنید تا وقتی که یک خمیر منسجم به دست میاد وقتی که خمیر منسجم شد به آن پرک بادام را اضافه کنید و مخلوط کنید حالا از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو بردارید داخل دستتان کاملا گرد کنید .
مرحله سوم
خمیرها را داخل سینی فری که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید قرار بدید و بعد سینی را داخل فر با دمای 170 درجه به مدت 20 دقیقه قرار بدید و اجازه دهید تا شیرینی های پخته و زیر آنها ظلایی شود ، بعد از اینکه شیرینی ها سرد شد آنها را داخل شکلات بغلطانید و یا با پودر نارگیل و پودر شکر تزیین کنید ؛ نوش جان