طرز تهیه شیرینی بادامی راحت و ساده بدون شیر برای عید نوروز

طرز تهیه شیرینی بادامی راحت و ساده بدون شیر برای عید نوروزکاربران عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شیرینی جدید رو آوردیم که میتونید برای عید تهیه و با اون پذیرایی کنید ، آموزش امروز طرز تهیه شیرینی بادامی هست .
شیرینی بادامی یکی از شیرینی های راحت و محبوب است که به راحتی با مواد در دسترس تهیه میشود ، این شیرینی جذاب را میتوان بدون نیاز به شیر و راحتی در منزل تهیه و برای عید نوروز استفاده کنید .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 25 دقیقه
زمان تهیه: 35 دقیقه

طرز تهیه شیرینی بادامی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

⫸ کره یا مارگارین 125 گرم

تخم مرغ 1 عدد

⫸ پودر شکر نصف لیوان

⫸ روغن مایع نصف استکان چای خوری

⫸ نشاسته ذرت نصف استکان چای خوری

⫸ وانیل نوک قاشق چای خوری

⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق چایی خوری

⫸ پرک بادام 100 گرم

⫸ آرد سفید ( به مقداری که خمیر منسجم شود )

مواد لازم برای تزیین

⫸ شکلات سفید بن ماری شده 200 گرم

⫸ پودر نارگیل به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول پرک بادام را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید تا وقتی که طلایی باشد حالا داخل یک ظرف دیگر کره به دمای محیط رسیده رو بریزید بعد به آن تخم مرغ ، شکر ، نشاسته ذرت ، روغن مایع و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید .


مرحله دوم

بعد آرد رو کم کم اضافه کنید تا وقتی که یک خمیر منسجم به دست میاد وقتی که خمیر منسجم شد به آن پرک بادام را اضافه کنید و مخلوط کنید حالا از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو بردارید داخل دستتان کاملا گرد کنید .


مرحله سوم

خمیرها را داخل سینی فری که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید قرار بدید و بعد سینی را داخل فر با دمای 170 درجه به مدت 20 دقیقه قرار بدید و اجازه دهید تا شیرینی های پخته و زیر آنها ظلایی شود ، بعد از اینکه شیرینی ها سرد شد آنها را داخل شکلات بغلطانید و یا با پودر نارگیل و پودر شکر تزیین کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.