طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی دورنگ به روش قنادی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک شیرینی خیلی خوشمزه و ایرانی رو آوردیم که طعم فوق العاده ای داره و مناسب روزهای عید هست ، آموزش امروز طرز تهیه شیرینی بهشتی هست؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی بهشتی
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ آرد 130 گرم
⫸ پودر قند نصف پیمانه
⫸ کره یا روغن صاف قنادی 100 گرم
⫸ پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
⫸ وانیل 1/4 قاشق چایخوری
⫸ روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
⫸ پودر کاکائو 1 قاشق مرباخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شیرینی زنجبیلی بدون تخم مرغ و فر و همزن
مرحله اول
برای درست کردن این شیرینی ابتدا ۱۰۰ گرم روغن صاف قنادی رو داخل ظرف بریزید و بعد به آن مقداری کره اضافه کنید سپس نصف پیمانه پودر قند رو روی روغن و کره الک کنید و با همزن برقی اونهارو خوب هم بزنید تا جایی کاملا سفید بشه.
مرحله دوم
۱/۲ قاشق چایخوری پودر هل و ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل رو به مواد اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شد ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع رو به مواد اضافه کنید و با همزن اون رو هم بزنید.
مرحله سوم
بعد از اینکه مواد خوب باهم مخلوط شد ۱۳۰ گرم آرد رو کم کم روی مواد الک کنید و مخلوط کنید تا جایی که مواد یک دست و منسجم بشه بعد از منسجم شدن مواد اونهارو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید سپس به یکی از قسمت ها ۱ قاشق مرباخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که کاملا به کاکائو آغشته بشه.
مرحله چهارم
حالا مواد کاکائویی و ساده رو در قیف های جدا بدون ماسوره بریزید و هر دو قیف رو در یک قیف بزرگتر بزارید سپس ماسوره دلخواهتون رو روی قیف بزارید. حالا داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید و بعد مواد رو روی اون ماسوره بزنید حالا سینی فر رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید ؛ نوش جان