طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی دورنگ به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی دورنگ به روش قنادیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک شیرینی خیلی خوشمزه و ایرانی رو آوردیم که طعم فوق العاده ای داره و مناسب روزهای عید هست ، آموزش امروز طرز تهیه شیرینی بهشتی هست؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه شیرینی بهشتی

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

آرد 130 گرم

پودر قند نصف پیمانه

کره یا روغن صاف قنادی 100 گرم

پودر هل 1/2 قاشق چایخوری

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

روغن مایع 1 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو 1 قاشق مرباخوری


مرحله اول

برای درست کردن این شیرینی ابتدا ۱۰۰ گرم روغن صاف قنادی رو داخل ظرف بریزید و بعد به آن مقداری کره اضافه کنید سپس نصف پیمانه پودر قند رو روی روغن و کره الک کنید و با همزن برقی اونهارو خوب هم بزنید تا جایی کاملا سفید بشه.


مرحله دوم

۱/۲ قاشق چایخوری پودر هل و ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل رو به مواد اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شد ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع رو به مواد اضافه کنید و با همزن اون رو هم بزنید.


مرحله سوم

بعد از اینکه مواد خوب باهم مخلوط شد ۱۳۰ گرم آرد رو کم کم روی مواد الک کنید و مخلوط کنید تا جایی که مواد یک دست و منسجم بشه بعد از منسجم شدن مواد اونهارو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید سپس به یکی از قسمت ها ۱ قاشق مرباخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که کاملا به کاکائو آغشته بشه.


مرحله چهارم

حالا مواد کاکائویی و ساده رو در قیف های جدا بدون ماسوره بریزید و هر دو قیف رو در یک قیف بزرگتر بزارید سپس ماسوره دلخواهتون رو روی قیف بزارید. حالا داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید و بعد مواد رو روی اون ماسوره بزنید حالا سینی فر رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.