طرز تهیه شیرینی برنجی نرم و خوشمزه بازاری با روغن مایع
همراهان و دوستان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه ایرانی هست که در همه جای ایران طرفدار های زیادی داره ، آموزش امروز طرز تهیه شیرینی برنجی هست .
شیرینی برنجی یکی از محبوب ترین شیرینی های ایرانی است که اصالتی کرمانشاهی دارد این شیرینی بیشتر در ایام نوروز تهیه میشود ، طعم و بافت بی نظیر این شیرینی برای همه افراد خاطره انگیز است و با خوردن این شیرینی جذاب حتما لخظه خوشی برای شما ایجاد خواهد شد حال آنکه میتوانید به راحتی این شیرینی را در منزل تهیه کنید .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه شیرینی برنجی با روغن مایع
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ آرد برنج 400 گرم
⫸ پودر شکر 200 گرم
⫸ تخم مرغ 2 عدد
⫸ روغن مایع 120 گرم
⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
⫸ وانیل نصف قاشق چایخوری
⫸ پودر هل نصف قاشق چایخوری
⫸ گلاب 2 قاشق غذاخوری
⫸ خرفه برای تزیین
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شیرینی چنگالی بدون فر و همزن مناسب عید نوروز
مرحله اول
ابتدا آرد و پودر شکر رو باهم مخلوط کنید و این مخلوط رو داخل یک ظرف گود الک کنید بعد به آن پودر وانیل ، بکینگ پودر و پودر هل رو اضافه کنید و هم بزنید سپس روغن مایع رو اضافه کنید و با نوک انگشت مواد رو هم بزنید تا وقتی که روغن کاملا جذب آرد شود .
مرحله دوم
تخم مرغ رو یکی یکی به مواد اضافه کنید و هر بار مواد رو خوب مخلوط کنید و بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید و کامل ورز بدید وقتی که تخم مرغ خوب به خورد مواد رفت 2 قاشق گلاب رو کم کم به مواد اضافه کنید و خمیر رو ورز بدید تا وقتی که یک خمیر نرم و لطیف به دست بیارید .
مرحله سوم
وقتی که خمیر منسجم و لطیف شد از خمیر گلوله های کوچکی به اندازه یک گردو بردارید و داخل دستتون کامل گرد کنید و داخل سینی فر که از قبل داخل آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و با مهر مخصوص یا قاشق روی اون طرح بندازید و کمی خرفه روی آن بریزید ، شیرینی هارو داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان
نکات مهم :
📌 این شیرینی به دلیل داشتن روغن مایع و گلاب زود خشک میشود ، برای جلوگیری از خشک شدن شیرینی آن را در ظرف در بسته بدون گردش هوا نگهداری کنید .
📌 این شیرینی در ظرف دربسته 5 الی 6 روز ماندگاری دارد .
📌 همچنین شما میتوانید برای تزیین شیرینی ها به جای خرفه از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید و قبل از قرار دادن داخل فر زعفران را روی شیرینی براش کنید .