طرز تهیه شیرینی برنجی نرم و خوشمزه بازاری با روغن مایع

طرز تهیه شیرینی برنجی نرم و خوشمزه بازاری با روغن مایعهمراهان و دوستان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه ایرانی هست که در همه جای ایران طرفدار های زیادی داره ، آموزش امروز طرز تهیه شیرینی برنجی هست .
شیرینی برنجی یکی از محبوب ترین شیرینی های ایرانی است که اصالتی کرمانشاهی دارد این شیرینی بیشتر در ایام نوروز تهیه میشود ، طعم و بافت بی نظیر این شیرینی برای همه افراد خاطره انگیز است و با خوردن این شیرینی جذاب حتما لخظه خوشی برای شما ایجاد خواهد شد حال آنکه میتوانید به راحتی این شیرینی را در منزل تهیه کنید . 
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 10 الی 15 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه شیرینی برنجی با روغن مایع

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

آرد برنج 400 گرم

 پودر شکر 200 گرم

⫸ تخم مرغ 2 عدد

⫸ روغن مایع 120 گرم

⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

⫸ وانیل نصف قاشق چایخوری

⫸ پودر هل نصف قاشق چایخوری

⫸ گلاب 2 قاشق غذاخوری

⫸ خرفه برای تزیین


مرحله اول

ابتدا آرد و پودر شکر رو باهم مخلوط کنید و این مخلوط رو داخل یک ظرف گود الک کنید بعد به آن پودر وانیل ، بکینگ پودر و پودر هل رو اضافه کنید و هم بزنید سپس روغن مایع رو اضافه کنید و با نوک انگشت مواد رو هم بزنید تا وقتی که روغن کاملا جذب آرد شود .


مرحله دوم

تخم مرغ رو یکی یکی به مواد اضافه کنید و هر بار مواد رو خوب مخلوط کنید و بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید و کامل ورز بدید وقتی که تخم مرغ خوب به خورد مواد رفت 2 قاشق گلاب رو کم کم به مواد اضافه کنید و خمیر رو ورز بدید تا وقتی که یک خمیر نرم و لطیف به دست بیارید .


مرحله سوم

وقتی که خمیر منسجم و لطیف شد از خمیر گلوله های کوچکی به اندازه یک گردو بردارید و داخل دستتون کامل گرد کنید و داخل سینی فر که از قبل داخل آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و با مهر مخصوص یا قاشق روی اون طرح بندازید و کمی خرفه روی آن بریزید‌ ، شیرینی هارو داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان


نکات مهم :

📌 این شیرینی به دلیل داشتن روغن مایع و گلاب زود خشک میشود ، برای جلوگیری از خشک شدن شیرینی آن را در ظرف در بسته بدون گردش هوا نگهداری کنید .

📌 این شیرینی در ظرف دربسته 5 الی 6 روز ماندگاری دارد .

📌 همچنین شما میتوانید برای تزیین شیرینی ها به جای خرفه از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید و قبل از قرار دادن داخل فر زعفران را روی شیرینی براش کنید .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.